Mijn F*ck-It List

De Bucket List kennen we allemaal, en natuurlijk heb ook ik een lijstje met dingen die ik nog allemaal ooit wil doen. Van de Fuck-It-List als tegenhanger had ik echter nog niet eerder gehoord; dit is een lijst met dingen die je niet meer hoeft te doen van jezelf. Gewoon omdat ze je niet gelukkig maken. En vandaag deel ik mijn opsomming van dingen die ik lekker noooooit (meer) ga doen !

 • Oppervlakkige relaties onderhouden
 • Naar de Huishoudbeurs
 • Bungeejumpen of base jumpen
 • In attracties gaan die hard draaien, schommelen, of over de kop gaan
 • Een koelbox met broodjes, drankjes en snacks meenemen als ik een dagje uit ga
 • Klappen als het vliegtuig geland is
 • Dingen doen omdat anderen vinden dat dat “echt wat voor mij is”
 • Full-time vegetariër worden
 • Me schuldig voelen als ik eens aan het luieren ben
 • Stomme taal bezigen als dinnies, doorpakken, bilateraaltje doen, etc
 • Perfectie nastreven
 • Overal een mening over hebben
 • Kamperen/backpacken
 • Een bouwval kopen, die zelf opknappen en er tijdens de verbouwing in blijven wonen

Heb jij eigenlijk een Fuck-It-List ? En wat staat daar op ? Ik ben reuze benieuwd het te lezen in de comments !
-x-

5 gedachten over “Mijn F*ck-It List

 1. Dat klappen als een vliegtuig geland is he.. Ik heb dat nooit begrepen! Waarom is dat? Waarom doen mensen dat? Ze klappen toch ook niet als een buschauffeur bij een halte stopt? Dat is wel hetzelfde principe… Die zou bij mij ook echt op de fucki-it list komen 😂

  Like

 2. Goh van dat lijstje had ik ook nog niet gehoord, misschien doe ik er wel wat mee binnenkort!! Ik heb namelijk ook heel wat dingen “afgezworen”… 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.