Heb ik mijn doelen van mei 2019 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Afgelopen maand had ik 2 doelen en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor de maand mei 2019 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doelen :

Schermtijd iPhone

Aan het begin van deze maand was mijn beschamende dagelijks gemiddelde 3 u, 13 m schermtijd, en een gemiddeld aantal keren van 70 (!) dat ik mijn iPhone oppakte. Nu aan het eind van deze maand sta ik op 2 u, 26 m per dag en een gemiddeld aantal keren van 54 keer dat ik ‘m oppak. Stukken minder dus (maar nog steeds te veel, in mijn optiek).

Foto’s 2017 en 2018 ordenen

Gelukt ! Ik ben gestaag verder gegaan met dit punt, en heb direct ook een begin gemaakt met het ordenen van de foto’s van 2019.

Heb ik mijn doelen van de maand mei 2019 gehaald ?

Ja, alle twee !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?
-x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.