Kleine wollen mutsjes voor het goede doel

Ook dit jaar doe ik mee aan de Goedgemutste Brei Campagne van Innocent. In februari zullen de kleine Innocent flesjes in de winkel weer getooid zijn met door vrijwilligers gemaakte kleine wollen mutsjes.

big-knit-2014-bottom-03

Van de opbrengst doneert Innocent 20cent aan een goed doel. In België is dat Welzijnszorg, in Nederland het Nationaal Ouderenfonds. Beide doelen kunnen wel wat extra aandacht en donaties gebruiken.

close-up-goedgemutste-smoothies-in-het-schap-small

Vandaag heb ik mijn eerste mutsje met veel liefde en plezier gemaakt. En inderdaad, voor de oplettende kijkers onder ons : hij is gehaakt. Want hoewel de campagne technisch gezien de Goedgemutste Breicampagne heet, mogen de mutsjes ook gehaakt worden.

img_0190 img_0188

Ik vind de Goedgemutste Breicampagne een leuk initiatief om op een leuke manier iets goeds voor iemand anders te doen.

Doe jij ook mee ? Of koop jij liever een Innocent smoothie met mutsje om alsnog je steentje bij te dragen ? 

7 thoughts on “Kleine wollen mutsjes voor het goede doel

  1. Wat een leuke en vooral schattige actie! Ik heb twee linkerhanden, dus ik brei niet mee, maar ik draag mijn steentje zeker bij door er een of meerdere te kopen, met mutsje natuurlijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.