Mijn doelen voor de maand oktober 2017

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Reis naar Ijsland boeken

In 2015 ben ik ermee begonnen : een midweekje weg met mezelf, en de bestemming was toen Berlijn. In 2016 ben ik naar Parijs gegaan, en de bestemming dit jaar wordt : Ijsland ! Doel van mijn reis wordt het Noorderlicht zien; het schijnt dat de kans op het spotten daarvan op Ijsland groot is. Ik heb in grote lijnen al besloten wanneer en hoe ik ga, dus het voorwerk is al gedaan. Nu nog boeken !

Een mutsje per dag

Net als vorig jaar ben ik een vrijwilliger voor de Goedgemutste Breicampagne van Innocent; het geeft mij een goed gevoel om met mijn hobby een steentje bij te dragen aan het goede doel. Voor dit jaar heb ik mijn zinnen erop gezet om 50 mutsjes in te sturen; een doel dat ik zou moeten kunnen halen als ik vanaf nu 1 mutsje per dag haak.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

 

5 gedachten over “Mijn doelen voor de maand oktober 2017

  1. Ja, echt, helemaal voor mezelf alleen. Dit jaar zal ik wel onderdeel zijn van een groepsreis vanwege de jacht op het noorderlicht, maar gelukkig heb ik ook nog heel veel tijd voor mezelf. En sowieso ben ik de eerste en de laatste dag zonder gezelschap. Het is zo fijn om even lekker alleen weg te zijn. Moet je echt eens doen ! Wat houdt je tegen ?

   Like

   1. Herkenbare gedachte, heb ik ook last van hoor. Zeker dit jaar, nu ik bijna een week weg ben. Maar ik heb toch besloten gewoon te gaan. Dat weekje weg op een jaar tijd, dat heeft zoveel winsten, en dat moet gewoon kunnen. Teruggeworpen op jezelf kom je tot andere inzichten, waar ik als mens ook weer van groei, en waar mijn gezin/omgeving ook profijt van heeft. En dat schuldgevoel dat “koop” ik af met een mooi souvenir en een weer totaal opgeladen humeur, haha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.