Therme Skincare Parfum Deodorant Lomi Lomi

Van nature transpireer ik nogal gauw en veel, en ik kan zeggen dat ik al heel wat deodorants uitgeprobeerd heb. Ik blijf nieuwe varianten uitproberen, en vandaag is het tijd voor een nadere kennismaking met de Therme Skincare Parfum Deodorant Lomi Lomi.

Dit zegt THERME zelf over dit product :
Voor een effectieve bescherming tegen lichaamsgeur. Geniet van Lomi Lomi met een tropische kokos en frangipanibloesem geur. Laat geen witte strepen achter. Zuinig doseren : 1 seconde sprayen is voldoende voor een frisse werking.

De verpakking :

lomi-lomi-parfum-deodorant

De fles ziet er fris uit; wit met azuurblauwe accenten en een transparante dop. Het etiket laat aan de voorkant een plaatje zien van een idyllisch tropisch strand met palmbomen, een kokosnoot, en bloemen. Aan de onderkant staat in een azuurblauw kader Lomi Lomi geschreven; geen idee trouwens wat Lomi Lomi is/zijn. Zijn het de bloemen ? Het maakt mij eigenlijk niet uit, ik word heel sereen van de fles en kom spontaan in een vakantiestemming.  Op de achterkant staat vrij veel tekst; sowieso de omschrijving in 4 talen, een kader met de gevaren, ook weer in 4 talen, en uiteraard de ingrediënten, de distributeur, de houdbaarheid, en de inhoud.

De ingrediënten :
ALCOHOL DENAT., AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, AMYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL

Verdere eigenschappen :
dit product bevat geen drijfgas en is hierdoor beter voor het milieu.

De geur :
is heerlijk : zoet, tropisch (kokos !), en bloemerig, maar wel behoorlijk heftig aanwezig.

lomi

De werking :
uit de spray komt een zachte, goed verdeelde mist die nat en plakkerig aanvoelt. Ik snap dat ze schrijven dat 1 seconde sprayen voldoende is, want de geur is echt nadrukkelijk. Het duurt zeker een paar minuten voordat de nattigheid onder mijn oksels opgedroogd is, ik merk wel dat de deodorant anti-transpirant is, en deze werking houdt lang aan. Het lang aanhouden geldt ook voor de geur. Elke keer dat ik me beweeg komt er weer een beetje geur vrij. Het duurt zeker 3 à 4 uur voordat de parfumgeur een beetje minder is.

Mijn conclusie :

de Therme Skincare Parfum Deodorant Lomi Lomi doet wat hij belooft : hij biedt een effectieve bescherming tegen lichaamsgeur en veroorzaakt geen witte strepen in kleding. Als je houdt van een tropische geur, en deze deodorant als enige geur wilt gebruiken, dan hoef je niet verder te zoeken, dan is dit jouw product. Voor mij is de geur echter een beetje té nadrukkelijk aanwezig.

De Therme Skincare Parfum Deodorant Lomi Lomi kost € 5,95 per stuk en bevat 50 ml.

P.S. Lomi Lomi staat trouwens voor de Hawaiiaanse ‘Lomi Lomi Massage’ : een populaire behandeling in de wellnesswereld, welke van oorsprong in landen als Hawaii wordt uitgevoerd.

 

6 gedachten over “Therme Skincare Parfum Deodorant Lomi Lomi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.