Dit was mijn 2022.

Aan de vooravond van de laatste dag van 2022, het jaar van de Tijger, blik ik terug op het afgelopen jaar. Ben je benieuwd wat het beste is dat ik dit jaar gekocht heb, of wat mijn grootste prestatie was ? Lees dan snel verder !

Wat heb je in 2022 gedaan dat je nog nooit eerder had gedaan ?

Ik ben mijn ochtenden beter gaan benutten. Eerst door mee te doen aan de 7 Days Detox van SheFlore (ik schreef er eerder al een blog over : Mijn ervaring met de 7 DAYS DETOX van She Flore) en daarna door lid te worden van de Dear Good Morning Community. Ik merk echt dat het me veel brengt door de ochtenden voor mezelf te pakken, en ik ben dan ook van plan dit door te zetten in 2023.

Welke landen heb je bezocht ?

Oostenrijk (Ischgl), Zweden (Stockholm), Italie (Lazise), Turkije (Belek), Dubai, en Frankrijk (Parijs).

Wat zijn je favoriete momenten van 2022 ?

Dat zijn die momenten geweest waarop ik me oprecht verbonden heb gevoeld met anderen. En dat zijn zowel privé als zakelijke momenten geweest, want ook tijdens werktijd heb ik het afgelopen jaar deelgenoot mogen zijn van veel mooie gebeurtenissen.

Wat is je grootste prestatie van het afgelopen jaar ? 

Mijn grootste prestatie dit jaar betrof een sportieve, en dat is dat ik de mooie afstand van 10 Miles, oftewel 16,1 km., in wedstrijdvorm (hard-)gelopen heb. Eerst in Antwerpen, en daarna deed ik het nog eens over in Zaandam. Van beide wedstrijden heb ik een verslag geschreven, je kunt ze hier vinden : Verslag Liantis Urban Trail Antwerp 2022. en Wedstrijdverslag Dam Tot Damloop 2022.

Wie of wat heb je het meeste geknuffeld in 2022 ?

Alle liefies om me heen.

Ben je verliefd geworden ?

Ja! Head over heels. En wel op een Tank Louis Cartier horloge.

Waar heb je het meeste geld aan uitgegeven ?

Aan op vakantie gaan, waarbij onze trip naar Dubai op een absolute nummer 1 staat. Want pfff wat is dat een prijzige bestemming zeg!

Wat is het beste dat je dit jaar hebt gekocht ?

Alle uitgaven die ik dit jaar gedaan heb, is money well spent geweest. Los van mijn reisjes, ben ik denk ik het blijst met mijn Lonneke Nooteboom tussenjas, mijn Veja sneakers, en mijn Lot Keckeis muts en sjaal.

Wat stond er op de uitjeskalender ?

Heel veel! Van talloze borrels, lunches, dinners en koffiedates tot Kinepolis Ladies Nights, date nights, shopsessies, en een dagje Margriet Winterfair.

Welke concerten bezocht je in 2022 ?

Geen. Maar we kochten wel alvast kaartjes voor het optreden van Eros Ramazzotti in Amsterdam op 16.02.2023!

Wat deed je op je verjaardag ?

Mijn verjaardag viel dit jaar op een zaterdag, en die dag ben ik samen met Mr C en Little Miss C naar Domburg gegaan, waar we eerst heerlijk uitgebreid aan het strand geborreld hebben en daarna uit eten zijn gegaan.

Waar heb je om moeten huilen ?

Ik heb dit jaar veel tranen van frustratie, verdriet, wanhoop, en rouw gelaten vanwege het welzijn van mijn moeder.

Waar werd je heel erg blij van ?

Van de groei die ik doorgemaakt heb door dit jaar op een aantal gebieden (noodgedwongen) uit mijn comfort zone te hebben moeten stappen. Het was op momenten doodeng, maar achteraf is het zo waardevol geweest, en zo’n mooi cadeautje gebleken.

Wat had je vaker of meer willen doen ?

Ik had iets meer mijn rust moeten pakken in de vorm van bijvoorbeeld een boek lezen of een wandelingetje maken.

Heb je iemand gemist ?

Neen.

Wat is het belangrijkste dat je in 2022 hebt geleerd ?

Geef 2022 een cijfer van 1-10.

Al met al was 2022 een goed jaar voor mij, en daarom geef ik een 8,5 als rapportcijfer.

En nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar het rapportcijfer dat jij 2022 zou geven. Laat je het me weten ?

Ik wens jou alvast een gezellige jaarwisseling, en een gelukkig en gezond 2023 toe.
Liefs, Vera.

3 gedachten over “Dit was mijn 2022.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.