01.01.2023 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Bleue ♥ Piccadilly ♥ “Dubieuze” Nachten ♥ waar ik nu sta ♥ mijn lieve volgers ♥ popcornkip ♥ mijn nieuwe Marokkaanse poef ♥ running therapy ♥ Malou & Kae ♥ sparkling moments ♥ fiocchi formaggio e pere ♥ bingooo ♥ Haribo Witte Muizen ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ pompoenrisotto ♥ Kurt S. Adler ornament ♥ uurtje zwemmen ♥ Heidi ♥ mijn nieuwe nachtlampjes ♥ glitterpanty’s ♥ shoppen met Little Miss C in Westfield Mall of The Netherlands ♥ Celine Dion’s I Met an Angel ♥ Haribo Zoute Rijen ♥ champagne drinken, gewoon omdat het kan ♥ Kerst tradities ♥ cadeautjes geven ♥ cadeautjes krijgen ♥ Kerstloop Brasschaat ♥ warme schuimbaden ♥ mijn foute kerstjurk ♥ mijn verjaardagscadeau (naar Eros ! in Ischgl !) ♥ mijn diamond painting lichtbak ♥ Ploov ♥ Harry&Meghan ♥ Cotonstore ♥ Witte Kruis poeders ♥ kokobeaute ♥ appelbeignets.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera.

2 gedachten over “01.01.2023 : dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.