My Weekly Diary #52/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week verklapte Mr C mijn verjaardagscadeautje, waren Witte Kruis Poeders mijn beste vriend, en wijdde ik mijn Ploov warmtekussen goed in. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Deze Tweede Kerstdag is vrij rustig. We blijven thuis (Little Miss C heeft nog steeds verhoging) en ik begin een beetje aan mijn Mijn To-Do-List voor tijdens de Feestdagen. ’s Avonds neem ik deel aan een recreatieve looptocht in kerstthema. Het is koud en dat komt mooi uit, dan kan ik voor de gelegenheid mijn Kersttrui aan doen tijdens de run.

We kregen ook allemaal een Kerstmuts.

De run is geweldig, met mooie levende animaties, doorheen gebouwen, muziek, en lichteffecten. Tel daarbij vele meters door een donker bos verlicht met enkel led lichtjes, onder een heldere sterrenhemel, en je snapt, ik heb genoten.

Dinsdag.

Een dagje kantoor vandaag, en dat vind ik eigenlijk wel lekker, even terug de structuur in. Ik maak er echter geen lange dag van; mooi op tijd rond ik af en keer ik terug naar huis. Fijn dat het tempo vandaag even wat lager ligt.

Als ik thuis kom moet Mr C wat overleggen met me … in tegenstelling tot wat ik gevraagd heb voor mijn verjaardag in mei (i.e. een weekendje Maastricht) wil hij wat anders regelen, en dan vindt het ook 2 weken eerder plaats. Ik vind het prima, laat me graag verrassen, en wil eigenlijk ook niet weten wat het is, maar dan ineens zegt hij iets waardoor ik het raad … we gaan naar het closing concert van Eros in Ischgl, hoe vet is dat !!!

We combineren het gelijk met een weekendje skiën. Wat een verjaardagscadeau is dit !!

Woensdag.

‘s Nachts word ik wakker, ik heb het steenkoud en verga van de pijn (krampen) in mijn benen. Niet. Te. Doen. Ik lig uren wakker van de pijn, en vraag me serieus af wat hier aan de hand is. Uiteindelijk val ik gelukkig toch nog in slaap, en is ‘s ochtends de beenpijn over. Echter heb ik nu hoofdpijn, rugpijn en kiespijn … geen verhoging gelukkig maar het is duidelijk, dit wordt een dagje bed vandaag (niet dat ik puf/energie heb voor iets anders, ik slaap alleen maar).

Mijn vrienden, de poeders van Witte Kruis.

Donderdag.

Ik voel me nog niet helemaal top vandaag, maar met wat Witte Kruizen, en afleiding in de vorm van familiebezoek kom ik de dag wel door. ‘s Avonds houden we ons traditionele Pizza e Prosecco avondje en daarna kruip ik snel onder de wol. Ik merk goed dat ik niet helemaal mezelf ben.

Buon appetito e salute !

Vrijdag.

Als ik ‘s ochtends wakker word heb ik een rauwe luchtpijp, een hele nare hoest, en is mijn stem weg. Daarbovenop voel ik me hondsberoerd en heb ik het steenkoud. Verhoging heb ik nog steeds niet dus ik doe mijn ding, maar het gaat niet van harte allemaal.

My new best friend.

Het Ploov. warmtekussen dat ik onder de Kerstboom vond heb ik inmiddels goed ingewijd; ik heb m continu op de hoogste stand tegen me aan liggen.

Zaterdag.

Op het programma vandaag staat het halen van een wensballon voor vannacht en het ruilen van een broek in The Mall of The Netherlands. Gezien mijn staat-van-zijn besluit ik de wensballon geheel tegen de traditie in níet in mijn vaste winkeltje in Amstelveen te halen, maar me die kilometers te besparen. Ik slaag lokaal voor een mooie gouden mega-ballon, en hopelijk zal die een mooie vlucht gaan maken.

Mijn diner bestaat o.a. uit appelbeignets en champagne.

‘s Avonds kijken we de Oudejaarsconference van Guido Weijers, en aansluitend The Masked Singer. Een rustige avond en jaarwisseling zo, maar mij hoor je niet klagen.

Zondag.

We zitten al vroeg in de auto omdat we een rondje familiebezoek gaan doen vandaag. Het is een drukke planning met koffie bij mijn schoonvader, brunch bij mijn schoonmoeder, en aansluitend een bezoekje aan mijn moeder. Voorheen gingen we altijd met haar uit eten maar nu doen we dat daarna met z’n 3-tjes en is zij er in onze gedachten bij.

Fraaie tafelschikking.

Komende week heb ik een vrij druk zakelijk programma voor de boeg; hopelijk zit ik dan gezondheidstechnisch weer wat beter in mijn vel. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

6 gedachten over “My Weekly Diary #52/2022.

  1. Wat jammer dat je zo in de lappenmand zat die laatste week. Ik heb ook gewerkt maar wel wat meer thuis en ook vandaag werk ik nog een paar uur vanuit huis. Vanaf morgen ga ik dan weer naar kantoor. Ik wens je een mooi en gezond 2023 toe!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.