My Weekly Diary #1/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week stond mijn week in het teken van koortsaanvallen, pijnstillers, en bedlerigheid. Je leest dit (en bar weinig meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

De goede wil was er …

De wekker staat vroeg om het nieuwe jaar te kick-starten met een DGM-lesje New Years Yin Yoga. Ik zit wel te trillen van de kou op mijn matje, maar he, het is vroeg en dat gaat vast wel over. Maar als ik me na een minuut of tien nog steeds doodongelukkig voel besluit ik de les te verlaten. Dit is een goed moment om mijn goede voornemen om beter voor mezelf te gaan zorgen in praktijk te gaan brengen. Ik sluit de computer af, en ga in bad liggen om de kou uit mijn lijf te verdrijven, maar ik voel me met de minuut zwakker worden. En als ik later letterlijk in elkaar zak, en een hoopje ellende ben, weet ik dat naar kantoor gaan vandaag ook niet gaat lukken. Uiteindelijk blijk ik de hele dag koorts te hebben, en slaap ik alleen maar.

Dinsdag.

Powerontbijtje.

De koorts is gezakt, maar ik heb geen energie om ook maar iets te doen. En het kleine loopje van mijn bed naar het toilet lukt me niet zonder ondersteuning. Ik ben blij met de goede en liefdevolle zorg van Mr C en Little Miss C en ’s avonds voel ik me gelukkig iets beter. Ik heb zin om wat teevee te kijken, en start met het kijken naar Prince Charming op Videoland. Maar ik houd het niet lang vol; het voelt als een enorme krachtsinspanning.

Woensdag.

Koortsvrij.

Ik ben koortsvrij vandaag, en besluit na het wakker worden direct lekker in bad te gaan. Daar knap ik van op, maar als ik later beneden aan het ontbijt zit, merk ik dat zittend aan tafel eten echt nog iets te veel van het goede is … Ik schrik ervan hoe verzwakt ik momenteel ben, en hoop echt dat ik snel weer de oude Vera ben. Ik begin wel al weer wat praatjes te krijgen (sorry Mr C en Little Miss C …) en als ik erachter kom dat mijn lievelings schoenenmerk sale heeft (ik schreef hier al eerder een blog over mijn lievelingsmerk : GIULIA pumps) koop ik 2 paar zwarte ter vervanging, en 1 paar bruine voor de heb, met zo’n €15,00 korting per paar, lekker toch!

Donderdag.

Same same but different. Ik ben koortsvrij, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik kleed me wel aan, en spendeer wat uurtjes uit bed, maar echt veel komt er niet uit mijn handen en ik heb ook echt nergens zin in. Hopelijk zit er snel wat vooruitgang in, ik zou zo graag even ook een eindje wandelen ofzo, maar dat zit er echt nog niet in.

Ik kan wel een boost gebruiken.

Vrijdag.

Hèhè, als ik wakker word vandaag voel ik me echt een stukje meer energiek. Het is nog wel relatief natuurlijk, maar ik ben er enorm blij mee. Ik maak van de gelegenheid gebruik door mijn thuiskantoor te ontdoen van kerstversierselen, mijn reisdagboekje te updaten met mijn trips naar Dubai en Parijs, en ik ga ook nog 10 minuutjes wandelen buiten. Okee, daarna ben ik gevloerd, maar het begin van het herstel is er. Eindelijk.

Voor mezelf houd ik van al mijn reizen een klein dagboekje bij. Hierin noteer ik de highlights van elke trip, vaak door middel van enkele steekwoorden of het plakken van wat bonnetjes en toegangskaartjes. Het kost weinig tijd, en ik vind het hebben van deze aantekeningen waardevol; zo vergeet ik niets. Ik heb dit boekje : Mijn reisdagboek*

Zaterdag.

En vandaag voel ik me weer een stukje beter; ik ga zelfs mee boodschappen doen, en ik ben blij weer even onder de mensen te zijn. ‘s Avonds eten we andijviestampot, en dat op mijn initiatief. Alle hens aan dek opdat mijn herstel maar rap door mag zetten.

Ik ben geen liefhebber van de Hollandse pot, maar het is wel heel gezond dus vandaar dat ik dit vandaag wil eten.

Zondag.

En vandaag heb ik mijn wekker gezet om een beetje terug in de structuur te geraken. Ik doe wat in het huishouden, draai wat wasjes, verschoon mijn bed, en ‘s avonds boek ik alvast een vliegticket naar Verona in juli. Zoals inmiddels traditie-getrouw zullen Little Miss C en Mr C 2 weken gaan kamperen in de zomervakantie en ik zal ze een paar dagen op komen zoeken. Kamperen is niet mijn ding, wel het hunne, maar een paar dagen houd ik het wel uit … en Italië is natuurlijk altijd een goed idee! Ik heb er alvast zin in!

De camping ligt direct aan het Gardameer.

Komende week hoop ik mijn gewone leventje met werk, sporten, en gewone alledaagse dingen doen weer op te kunnen pakken. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

*Dit is een affiliate link. Het bestellen via deze link kost jou niets extra’s, echter biedt het mij wel voordelen. Ik ontvang namelijk een klein percentage van jouw aankoop, wat ik kan gebruiken voor de kosten van het onderhoud van mijn site, de aanschaf van producten om te reviewen, etc.

6 gedachten over “My Weekly Diary #1/2023.

  1. Wat vervelend dat je jezelf zo beroerd voelde maar goed dat je jezelf in acht hebt genomen. Hopelijk zet de stijgende lijn deze week door en voel je je over een paar dagen weer ‘de oude Vera’. Heerlijk zo’n vooruitzicht van een mini vakantie over 6 maanden! Fijne week en blijf goed voor jezelf zorgen (en laat je verwennen door Mr. C en Little Miss C 🙂

    Like

  2. Vreselijk he, zo’n griepje hakt er altijd zo enorm in. Vind het altijd gek om te merken hoe snel je lichaam energie slurpt als je ziek ben en hoe slecht je condititie dan blijkt te zijn ondanks dat je toch gezond leeft. Hopelijk deze week weer echt beter. Succes van de week Vera!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.