My Weekly Diary #46/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week kwam ik mijn VQ te weten, ging ik Sinterklaasinkopen doen, en deed ik mee aan de Urban Trail Antwerp.
Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Als mijn wekker om 06:16 uur gaat om me te wekken voor mijn DGM-sessie YinYoga weet ik niet hoe snel ik ‘m uit moet zetten. Ik voel me rillerig en supermoe. Na een diepe slaap van 1,5 uur voel ik me iets beter en vertrek ik gewoon naar kantoor; ik heb een meeting die ik niet kan skippen. Gedurende de dag word ik goed afgeleid en bezig gehouden, maar helemaal top wordt het niet vandaag. Ik besluit dan ook op tijd te gaan slapen, maar niet nadat we onze schoen gezet hebben. Ik blijf die traditie zo leuk vinden.

Ik blijf het leuk vinden om de traditie van schoen zetten in ere te houden. Inclusief liedje en wat lekkers voor Het Paard.

Dinsdag.

Als ik ‘s ochtends beneden kom, zijn de schoenen gevuld. En in mijn schoen vind ik de scheurkalender van Jij Als Bron, een medium dat ik ooit eens ergens tegenkwam en die me aansprak.

Dank U Sinterklaasje !

Nadat ik een paar uurtjes thuis gewerkt heb pak ik mijn koffer in en vertrek ik naar de meeting locatie waar ik rond 11:00 uur verwacht wordt. De sessie start met een lunch, en na het diner gaan we door tot 23:00 uur, waarna ik met een aantal collega’s nog even voor een afzakkertje naar de bar toog.

Woensdag.

De dag start weer vroeg vandaag; om 07:30 uur zit ik rise-and-shine in de meeting room. Na een paar waardevolle uurtjes, waarin ik onder andere mijn VQ (Vitality Quotient) kom te weten – nooit geweten dat dat bestond hoor, ik wist alleen van het bestaan van IQ en EQ af – is het tijd voor de afrondende werkzaamheden. Na een korte wandeling op het prachtige terrein van het hotel (Conferentiehotel Bovendonk in Hoeven) waar wij verblijven vertrek ik richting huis. Geïnspireerd maar ook behoorlijk vermoeid.

Het zijn boeiende maar ook pittige dagen.

Donderdag.

Een drukke kantoordag, maar gelukkig wel een waarop ik redelijk op tijd naar huis kan. Zodra ik thuis ben, trek ik mijn hardloopschoenen aan en ren ik een rondje van 5 kilometer. Meer zat er tot nu toe helaas niet in qua training, deze week, dus ik ben blij dat ik toch nog even tijd heb kunnen vinden/maken.

Vrijdag.

Een heerlijke dag vandaag … na het werk vertrekken we direct naar de golfbaan waar Little Miss C een (Glow in the Dark) wedstrijd heeft, en waar we eerst met z’n 3-tjes wat gaan eten (ik ga voor de kipsaté met friet als hoofdgerecht, en een tiramisu als toetje). Erna gaan we mee de baan in en zien we Little Miss C en haar team hele mooie slagen maken. Later blijkt dat zij een gedeelde tweede plaats gewonnen hebben, en dat hebben ze heel knap gedaan.

Little Miss C’s welverdiende medaille.

Zaterdag.

Vandaag vertrekken Little Miss C en ik naar de stad, waar we wat Sinterklaasinkopen gaan doen. We slagen leuk, ook alvast voor cadeautjes onder Kerstboom, en komen met een fikse buit terug thuis.

Bij HEMA slaag ik met € 40.00 (!) korting voor een nieuwe stash panty’s. Die dingen vliegen er bij mij doorheen, en met 10 multi-packs kan ik weer even vooruit !

Glans panty’s van de HEMA. Al jaren mijn favoriet.

’s Avonds eten we kaasfondue. Dit staat standaard op het menu tijdens Pakjesavond en ik wil dit toch altijd nog even een keertje oefenen voor ik het mijn gasten voorschotel.

Helemaal gelukt. Wat is kaasfondue toch lekker !

Zondag.

En vandaag vertrek ik vroeg naar Antwerpen, waar ik om 10:40 uur aan de start sta van de Urban Trail, een hardloopevenement waar ik in 2018 ook aan meedeed en al eerder een blog over schreef, je kunt ‘m hier terugvinden : Wat een Urban Trail inhoudt + verslag Antwerp Urban Trail . Ik heb weer genoten van de ontdekkingstocht, en wel zo erg, dat ik besloten heb er een volledige blogpost aan te wijden. Je vindt deze woensdag op mijn site !

Komende week heb ik het relatief rustig met alleen maar kantoordagen, heb ik mijn halfjaarlijkse tandartscontrole, en ga ik naar de Margriet Winterfair. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

3 gedachten over “My Weekly Diary #46/2022.

  1. Oh heerlijk kaasfondue, maak jij het helemaal zelf? Ik neem meestal zo’n pak en doe daar dan wat kirsch en geraspte gruyère bij. Panties van 20 denier zouden hier ook onmiddellijk kapot zijn daarom minimaal 40, nu het kouder is 60 of 80. Tip: die van de Action zijn ook goed. Fijne week!

    Like

    1. Ja, die kaasfondue maak ik zelf van vers geraspte kaas en witte wijn. Al vind ik die uit zo’n pakje ook niet verkeerd smaken. Die HEMA panty’s hebben een ongekend mooie glans (heel subtiel), ik draag die wel meestal in de lente/zomer hoor, in de winter draag ik vaak dikkere varianten. Inderdaad die van de Action, die zijn top ! Fijne week weer, xx

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.