My Weekly Diary #36/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week ging ik weer aan het werk na mijn Zomervakantie, meldde ik me aan voor 2 superleuke door mijn werkgever georganiseerde events, en deed ik mijn laatste lange duurloop voor de Dam tot Damloop. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

De wekker staat weer, het gewone leven gaat ook voor mij weer beginnen, en pfff dat vergt best even een omschakeling, na al die weken in de relaxstand. Ik slaap slecht, uit angst dat ik me verslaap denk ik?, en als de wekker gaat om 06:16 uur heb ik de neiging om me nog even om te draaien, maar ik besluit toch gewoon uit bed te stappen, en me om 06:30 uur te melden bij mijn online DGM-live les Body Flow. En daar heb ik geen moment spijt van; het is een prima begin van mijn werkdag, die ook goed verloopt. De “schade” in de vorm van achterstallige e-mails valt mee (er wachten er 295 op me), en als ik ’s avonds uit log, heb ik ze allemaal al weggewerkt.

02.10.2022 ben ik erbij!

Er zitten ook wat interne mailtjes in mijn inbox om mijn inschrijving voor de Bredase Singelloop af te kunnen ronden. Ik doe namelijk dit jaar voor het eerst mee als team member van ons bedrijventeam; superleuk !

’s Avonds heb ik een gewone avond, met Latijnse woordjes overhoren, en wat huishouden. Ik zit al weer helemaal in de gewone flow hoor, zo snel kan het gaan !

Dinsdag.

Een zweterig begin van de dag met een DGM-lesje BoksFit om 06:30 uur; pittig hoor ! Erna vertrek ik naar kantoor, waar ik een drukke dag heb met een aantal besprekingen, die me behoorlijk wat nawerk opleveren. Mijn computer sluit ik pas om 18:30 uur af, pfff, ik zit er alweer lekker in !

Als ik in mijn pauze De Telegraaf open, schrik ik; een frikandellentekort dreigt, dat kan toch niet waar zijn. Spontaan krijg ik trek in een frikandel, ik moet er gauw eens eentje halen voordat het niet meer kan !

Woensdag.

Mijn part-time dag vandaag waarop ik toch mijn werk laptop even aanslinger. Ik krijg namelijk de melding dat mijn werkgever begin volgend jaar een familieweekend naar Disneyland Paris organiseert, en vol=vol, dus ik besluit geen enkel risico te nemen en me direct in te schrijven. Hopelijk ben ik op tijd.

Fingers crossed!

Verder is het weer tijd voor de inmiddels traditionele Kinepolis Ladies Night. Als Little Miss C en ik vantevoren nog even de stad in gaan om te shoppen, blijkt het kermis te zijn, en we besluiten direct onze plannen aan te passen en lekker even los te gaan op de grijpmachines. Erna eten we een hapje bij de Beren, en aansluitend gaan we naar Soof3. Het was weer een heerlijk dagje, zo samen met mijn lieve dochter. En de volgende Ladies Night staat alweer gepland!

Donderdag.

Vandaag is wederom een zeer drukke dag at the office, die ik later dan gepland afsluit. En na het avondeten log ik thuis ook nog even in …

Als ik ’s avonds nog even mijn privé post doe, ben ik blij mijn deelnamepakket voor de Dam tot Damloop aan te treffen. Het begint nu allemaal wel echt dichtbij te komen; ik heb nog 1 lange duurloop gepland (zaterdag of zondag, 15 km), en dan moet ik er klaar voor zijn. Ik vind het wel spannend hoor, de kriebels beginnen echt te komen !

Damloop, let’s have a BLAST.

Vrijdag.

Om 06:00 uur staat een DGM-lesje Tabata gepland, en als mijn wekker om 05:45 uur gaat, is mijn eerste reactie om me nog een keer om te draaien. Maar omdat dat toch niet helemaal lekker ligt, besluit ik toch uit bed te gaan, en mee te doen met de les. Het is flink zweten, maar ook genieten, ik ben trots op mezelf dat ik mezelf uit bed gepusht heb ! Na mijn lesje log ik gelijk even in op mijn werkcomputer, en werk ik nog een uurtje in alle rust aan een verslag, en zo komt het dat ik om 10:00 uur al een fikse berg werk afgekregen heb.

De middag verloopt verder rustig, en ’s avonds houden we met z’n 3-tjes een Tapas&Film-avondje, iets dat we voortaan wekelijks willen gaan doen. We trappen af met de live-action film Pinocchio op Disney+.

Zaterdag.

Ik besluit mijn laatste lange duurloop voor de Dam tot Damloop vandaag (en niet morgen) te doen, en vol goede moed vertrek ik richting de Heide voor de geplande 15 km. Vrij snel na de start besluit ik een fikse heuvel (viaduct) in mijn run op te nemen, en op de terugreis besluit ik m nogmaals te pakken. Je leest het al, de training ging top, en ik kan qua alles alleen maar hopen dat het me volgende week zondag ook zo mee zit.

Ik heb nu alleen woensdag nog een korte hardlooptraining in de bossen gepland staan, en dan is het gedaan, en moet ik er klaar voor zijn.

Laatste lange duurloop done!

Na een lang warm bad, en een heerlijk maaltje (broodje hete kippie, klik hier voor het recept) maak ik er een lekker rustige rest van deze dag van.

Zondag.

De ochtend staat in het teken van sportieve en huishoudelijke activiteiten, en vanaf de middag hebben we een vriendin van Little Miss C over de vloer, die ook blijft slapen. Hoewel … slapen, de dames maken er een gezellige avond/nacht van, maar dat geeft niet, ik kan alleen maar genieten van deze gezelligheid.

Komende week hebben Mr C en ik een dinner date gepland staan, gaat Little Miss C op 2-daagse schoolreis, en maak ik me op voor de Dam tot Damloop. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #36/2022.

  1. Leuke afwisselende week had je en ja een mens is weer heel snel gewend aan de dagelijkse ‘sleur’. Ik dacht echt dat na de pandemie de wereld er wel een stukje anders uit zou zien, maar het tegendeel is mooi het is drukker dan ooit. Ik verlang soms wel eens terug (niet qua narigheid) naar maart 2020 toen we allemaal toch wel een stukje aardiger waren voor elkaar. Veel plezier op je dinner date en de Dam tot Dam loop.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.