09.09.2022 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Bardot ♥ Ferrero Rocher ijs ♥ The Good Roll ♥ suppen ♥ mijn lieve volgers ♥ Brouwersdam ♥ Crazy Golf Glow in the Dark ♥ Minions: The Rise of Gru ♥ Pitaya bowl ♥ Coco-cashew bowl ♥ MOYU ♥ Titanic Deluxe Golf Belek ♥ Turkse bazaars ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ edelstenen zoeken op Belek Beach ♥ De Verre Horizon van Santa Montefiore ♥ Yusuf D. ♥ Never Have I Ever S3 ♥ Ladies Night ♥ Cappadocië ♥ B&B vol Liefde ♥ Top Gun: Maverick ♥ Alejandro Sanz ♥ Nijntje sticky notes ♥ Lindsey Stirling ♥ 6330 ♥ Where The Crawdads Sing ♥ diamond painten ♥ 24:59 ♥ Antwerpen ♥ saté van kipdijfilet ♥ money mindset ♥ lange duurlopen op de Heide ♥ borrelen ♥ Zeeland ♥ mijn nieuwe coconut bowls ♥ waar ik nu sta ♥ de jonge vrouw die mijn lieve Little Miss C aan het worden is.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

4 gedachten over “09.09.2022 : dingen waar ik blij van word.

  1. Van het zien van een ‘naaktkat’ in een vensterbank (nu nog vasthouden), mijn nieuwe ontbijtbowl met katten (goh zou ik van katten houden :-), uitzien naar de schrijfcursus volgende maand, het compliment van een krant, nieuwe ballerina’s, de workshop blauwdruk in het Rijksmuseum, Lindt chocolade met créme Brûlee, knuffelen met een koe op een oogstfair, de tv. serie ‘Dertigers’, ontbijten bij Ikea, mijn Ikebana vaasje van Fritz Hansen. Fijn weekend Vera!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.