Review SPAAS Magnolia Blossom

Al eerder kocht ik een geurkaars van SPAAS (je kunt de review hier terugvinden : Review geurkaars SPAAS Berry Cocktail) en omdat die mij zo goed bevallen was, besloot ik er nog een te kopen, maar nu in de geur Magnolia Blossom. Inmiddels is de kaars bijna op, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vond.

De oud-roze gekleurde kaars zit in een transparant glas, met een ronde sticker met tekst, en een rand waar je magnolia in ziet. Mocht je deze sticker storend vinden, hij laat zich heel makkelijk verwijderen.

Zo in mijn handen komt me een subtiele, zeepachtige geur tegemoet. Nou moet ik je eerlijk zeggen dat ik geen idee heb hoe magnolia ruikt, maar ik ga er vanuit dat dit de geur van magnolia is. Tijdens het branden zijn de geureigenschappen perfect. De kaars vult met gemak een grotere ruimte, zonder té nadrukkelijk aanwezig te zijn. Maar aanwezig is de geur wel, en laat dat nou net een dingetje zijn. Ik vind de geur van de brandende kaars namelijk helemaal niet aangenaam; ik vind het echt de geur van toiletverfrisser, en dat vind ik persoonlijk geen aangename geur om in te zitten.

Qua brandeigenschappen is de kaars prima. De vlam is rustig, en de kaars smelt consistent en gelijkmatig, als je ‘m de tijd daarvoor geeft en niet telkens na korte tijd uitblaast.

De SPAAS Magnolia Blossom geurkaars vind ik qua prijs en geur- en brandeigenschappen een absolute aanrader. Geurvoorkeur is nou eenmaal een persoonlijk iets; het zou niet fair zijn deze kaars daarop af te branden (no pun intended ;-).

Ik kocht deze SPAAS Magnolia Blossom (30 branduren) voor EUR 3,00.

Ben jij ook zo gek op geurkaarsen ? Liefs, Vera

2 gedachten over “Review SPAAS Magnolia Blossom

  1. Ja ik brand er iedere avond wel eentje naast mijn stoel als ik wat administratieve klussen doe of een brief/kaart schrijf. Kreeg voor Kerst een doos met kleine Yankee Candles geurkaarsjes en het is fijn om verschillende geuren uit te proberen. Volgens mij zag ik dit merk laatst bij Blokker (en dacht ik voor die prijs kan het niks zijn:-)….Maar hetzelfde dacht ik ook bij de geurkaarsen van Kneipp en die bleken erg fijn (Good night en Goodbye stress).
    Kreeg laatst bij een bestelling een mini spray flacon van Estée Lauder in de geur Beautiful Magnolia en deze ruikt erg lekker (mijn mening) en zeker niet naar toiletverfrisser:-)
    Fijn weekend en vakantie!

    Like

  2. ai toilet geur nee niet fijn. Ik ben net als jij fan van de kaarsen van Bath & Bodyworks en ik brand regelmatig scentchips die zijn ook echt zalig en gebruik ik al jaren. Die vind je bijvoorbeeld bij de Intratuin, fijne geuren, aanwezig maar niet te en vooral NIET chemisch (de geuren dan he?!) 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.