Review geurkaars SPAAS Berry Cocktail

Als ik ergens gek op ben dan zijn het wel kaarsen. Een mooie brandende kaars vind ik gezellig staan, en als ze dan ook nog eens lekker ruiken, dan kan ik daar helemaal happy van worden. Toen ik de leuk geprijsde en heerlijk geurende kaars Berry Cocktail van SPAAS in mijn handen had, was ik erg benieuwd of deze bij het branden nog zo lekker zou ruiken. Vandaag vertel ik het je.

De paars-rood (bessenrood) gekleurde kaars zit in een transparant glas, met een ronde sticker met tekst, en een rand van rode vruchten erop. De sticker laat zich heel makkelijk verwijderen, hetgeen ik uiteindelijk gedaan heb; ik vond ‘m niet zo mooi en daarom geen toegevoegde waarde hebben.

Wat ik al schreef, zo in mijn handen komt me een heerlijke, zoete geur tegemoet. Maar ook tijdens het branden zijn de geureigenschappen perfect. De kaars vult met gemak een grotere ruimte, zonder té nadrukkelijk aanwezig te zijn.

De vlam is rustig, en de kaars brandt mooi vlak, als je ‘m daar de tijd voor geeft en niet telkens na een korte tijd uitblaast.

Kortom : qua geur- en brandeigenschappen is deze SPAAS Berry Cocktail geurkaars een absolute aanrader. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, ik kocht deze kaars voor nog geen EUR 3,00. Ik denk dat ik zo’n 30 branduren van de kaars heb kunnen genieten.

Ben jij ook zo gek op geurkaarsen ? Liefs, Vera

5 gedachten over “Review geurkaars SPAAS Berry Cocktail

 1. Hoe tof dat je hierover schrijft, ik ben ook gek van geurkaarsen, maar jammer genoeg ben ik erachter gekomen in november dat de kat allergisch is aan de geuren 😦
  Ik had er toen in de Lidl gekocht, van die kleine ronde en die roken echt enorm.
  De kat deed niks dan niezen, de hele dag door.
  Dus nu brandt ik nog 1 geurkaarsje en de rest zijn gewoon witte.
  Maar als deze niet al te veel geur verspreidt, durf ik ze te proberen!
  Merci!!

  Like

  1. Ik heb dat ook bij sommige kaarsen, dan is de geur te intens en dan krijg ik hoofdpijn en inderdaad niesbuien. Wel goed van jou dat je direct de geurkaarsen gelinkt hebt aan het niezen van je kat; dan kun je dat voorkomen ! X

   Like

 2. Ik ben ook verzot op het branden van kaarsen. Als ik thuis ben heb ik altijd kaarsen aan en met name de geurkaarsen op mijn speciale foto tafel! Is ook zo rustgevend 😘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.