My Weekly Diary #02/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week ging ik flink uit mijn comfort zone, en had ik stiekem meer verwacht van mijn bezoekje aan een besneeuwd Zeeland. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Ik nam een bosje gele tulpen bij de boodschapjes mee

Een normale thuiswerkdag vandaag, met weinig uitschieters. Tussen de middag combineer ik mijn wandelingetje even met een snel bezoekje aan de supermarkt, waar ik mezelf verwen met een bosje gele tulpen. Eén van mijn lievelingsbloemen. ’s Avonds eten we verse knolseldersoep, en haak ik nog een uurtje aan mijn deken.

Dinsdag

Neutraal Terrein

Een bijzondere dag vandaag met tranen van frustratie (zakelijk), tranen van geluk (privé), en iets te veel glazen trentodoc (hips).

Woensdag

Little Miss C heeft een vrije dag van school dus er staat geen wekker vandaag. Niet dat ik niet standaard vroeg wakker ben, maar ik kan dus gewoon lekker langer blijven liggen. Ik Netflix, en lees wat in bed, en ‘s middags vertrek ik voor een 10 km run in de omgeving.

En vandaag start ik met het gebruik van eco denta tandpasta, in het kader van mijn doel om mijn tanden witter te krijgen. Het is even wennen om zwarte tandpasta op mijn tandenborstel te zien, maar als ik de ervaringen van een vriendin, en de belofte van eco denta zelf (“zorgt effectief voor wittere tanden”) moet geloven, gaat deze tandpasta mijn tanden echt witter maken. Ik ben benieuwd !

Na gebruik voelt mijn mond heerlijk fris aan

Donderdag

Ik ben vroeg wakker, en start rond een uur of 08.00 lekker enthousiast met mijn ingekomen e-mails, tot ik een melding krijg dat Citrix eruit ligt. Nou gebeurt dat wel vaker, maar is dat na een minuut of 5 wel opgelost. Dit keer echter niet ! Navraag bij Telenet leert mij dat er “onvoorziene werken” zijn, en dat het onduidelijk is hoe lang dat gaat duren. Ik moet dus noodgedwongen pauze nemen. Uiteindelijk duurt het ruim een uur voordat ik weer aan de slag kan, pfff. De middag verloopt gelukkig zonder internetproblemen.

Ik vind het zelf ook leuk mijn Frans weer wat af te stoffen

Einde werkdag haal ik Little Miss C van school, en spenderen we de nodige tijd aan Franse grammatica.
‘s Avonds doe ik weer lekker een lesje Zoomba, en na een heerlijk maaltje (gebakken aardappeltjes, gegrilde zalmfilet en sla) ga ik in bad en naar bed.

Vrijdag

The clock is ticking …

Na een draak van een nacht, ik ben van pure ellende om een uur of 04.00 maar in mijn boek (“Albert II Een intiem portret“) gaan lezen, is het moeilijk opstaan en aan het werk te gaan. Eigenlijk had ik vandaag naar kantoor gemogen voor een afspraak met een leverancier, maar vanwege de Engelse variant van het virus zijn gisteren alle externe afspraken tot nader order geannuleerd. En hoewel ik daar gisteren enorm van baalde, komt het me vandaag eigenlijk wel goed uit.

Ik besluit mijn geplande 10 km run tussen de middag te doen en niet na het werk. Het is koud, ik geloof 1 graad Celsius, zonder wind, en dat is precies mijn lievelingsweer. Ik vind het heerlijk, met al die zuurstof in de lucht. Ondanks de vreselijke nacht ren ik de eerste 5 km in een prima tijd : 31 minuut. En over de terugreis doe ik ook 31 minuten. Ik ren dus een toptijd; zeker als je bedenkt dat ik woensdag ruim 4 minuten meer deed over dezelfde afstand. Hoe Dan ?

In the pocket!

’s Avonds plof ik op de bank en begin ik aan een nieuwe Netflix serie : Lupin, een Franse misdaadserie over een gentleman-inbreker. Ik vind het verhaal erg vermakelijk, maar geniet bovenal van de Parijse doorkijkjes. Oh, wat zou ik graag weer eens naar Mijn Stad gaan.

Zaterdag

Statement Earrings

Al langere tijd denk ik erover, en vandaag koop ik ze gewoon : grote oorbellen. Way out of my comfort zone, want sinds jaar en dag draag ik kleine oorbellen, maar ik vind het zo ontzettend leuk staan bij andere vrouwen, dat ik besluit het toch eens te proberen. En als ik ze in heb vind ik het super staan. Ik denk dat ik om ben hoor !

’s Middags ga ik ondanks de sneeuw naar Zeeland om gezellig met een vriendin bij te praten, en een hapje te eten. Ik had gehoopt op prachtig besneeuwde uitzichten, maar helaas, het zicht is mistig en grauw. Gelukkig maakt de gezelligheid veel goed.

Grauw Zeeland

Zondag

En vandaag slaap ik een beetje uit, kijk ik naar het EK allround en EK sprint op teevee, haak ik wat aan mijn deken, blog ik wat, en doe ik een avondwandelingetje. Ik maak er een rustig zondagje van dus.

Tis al een behoorlijke lap aan het worden

Komende week heb ik aardig wat zakelijke meetings in de agenda staan, en hoop ik te slagen voor een leuk cadeau voor mezelf. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #02/2021

 1. Ik heb ook lang de tandpasta’s van Ecodenta gebruikt, zowel de zwarte als de kokos variant (tegen tandsteen) de tandarts zag geen verschil – ik ook niet – dus ben weer terug bij ‘goedkopere’ tandpasta’s want vond ze toch best prijzig.

  Like

   1. Maar wat doe jij nu voor jouw tanden? Ik vind ze op de foto zo mooi wit. Heb je ze laten bleken? X

    Like

  1. Ja, jammer hè, zo kort, en ik vond het einde zo abrupt … maar ik meen wel ergens gelezen hebben dat er een vervolg komt! Hopelijk laat die niet zo lang op zich wachten. X

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.