My Weekly Diary #07/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week pakte ik mijn 777detox-ochtendritueel weer op, was het party-time bij ons thuis, en plakte ik het 38.000-ste diamantje. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Van wie zou deze kaart nou zijn?!

Deze Valentijnsdag begint met een verrassing in de vorm van een mooie kaart, zonder afzender, in mijn (thuiswerk-)kantoor. Superleuk ! Na een online roadshow in de ochtend, en wat puinruimklusjes is het tijd voor een heerlijke lunch, en ’s avonds gaan we ook nog uit eten.

Dinsdag

Na wat opstartproblemen in de ochtend, is de (thuis-)werkdag verder prima. Ik rond veel dingen af, en zet wat zaken in werking, die ik hopelijk donderdag dan af kan vinken. Morgen ben ik natuurlijk weer vrij vanwege mijn part-time dag. ’s Avonds heb ik een zakelijke borrel, die ik voor de verandering eens niet als laatste maar als eerste verlaat.

Woensdag

Volgens mijn trainingsschema voor de Antwerp 10 Miles moet ik vandaag een lange duurloop doen, maar vanwege een stekend pijntje in mijn linker hamstring, besluit ik deze om te ruilen voor een uurtje baantjes zwemmen.

Het resultaat van een uurtje banen zwemmen.

’s Middags doe ik alvast wat inkopen voor het verjaardagsfeestje van Little Miss C, dat we zaterdag vieren voor de familie; op haar “echte” verjaardag (27.02) zijn we namelijk op ski-vakantie !

Donderdag

Het was weer een drempel hoor, de wekker zo vroeg te zetten.

Voor het eerst sinds mijn covid-besmetting staat de wekker weer om 06u06 voor mijn ochtendritueel. De dagelijkse sapjes ben ik al die tijd wel blijven drinken, maar het vroege opstaan heb ik vrij snel laten vallen. Omdat ik me voor mijn gevoel destijds echt beter voelde, wil ik deze routine weer op gaan bouwen. En zo komt het dat ik om 07:00 uur, na de geleide ochtendmeditatie, al inlog op mijn werkcomputer.

‘s Avonds doe ik weer een uurtje BootCamp, met aansluitend een warm schuimbad.

Vrijdag

Wat. Een. Dag. Ik ren letterlijk en figuurlijk van hot naar her. Huishouden, mantelzorgen, werken, huis versieren, verjaardagspreps , lastige gesprekken voeren, het komt allemaal voorbij … pfff …

Zaterdag

En vandaag staat in het teken van Little Miss C’s 13e verjaardag. Ze is pas volgende week jarig maar omdat wij dan op vakantie zijn, vieren wij het nu alvast met de familie. Inclusief verjaardagsjurk, slingers, ballonnen, taartjes, en cadeautjes.

Hiep Hiep Hoera voor Little Miss C.

Zondag

En vandaag rommel ik wat in en om het huis, doe ik een heerlijke lange duurloop (80 mins.) op de Heide, en plak ik het laatste, zijnde 38.000-ste steentje, van mijn diamond paint. Ik ben echt supertevreden met het resultaat, en vind m inlijstenswaardig mooi geworden !

Ik kocht deze diamond painting bij Action.

Komende week moet ik flink aanpoten op mijn werk, en mag ik koffers in gaan pakken voor mijn Krokusvakantie, waar ik ont-zet-tend aan toe ben. Om optimaal in de relax-stand te komen heb ik daarom besloten om een blogpauze te nemen. Deze zal duren van vrijdag 25.02.2022 tot maandag 07.03.2022; op die dag zal er weer een Weekly Diary verschijnen, waarin ik je alles vertel wat ik beleefd heb.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #07/2022

  1. Gefeliciteerd me je dochter en wat een heerlijk vooruitzicht dat je lekker op vakantie gaat, ik wens je nog een fijne week, hopelijk wat minder onstuimig en we lezen graag hoe de vakantie was natuurlijk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.