Heb ik mijn doelen van oktober 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Deze maand had ik mezelf 1 doel gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doel voor de maand oktober 2020 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doel :

LESS is more

Te veel schermtijd, te veel snoepen, te veel alcohol, te veel van het luie, te veel van het slechte … het is en blijft mijn valkuil. En daar wilde ik deze maand weer eens bewuster bij stilstaan

En dat heb ik gedaan. Ik heb vaker tussendoor beweging gepakt, vaker een frisse neus gehaald, minder koffie gedronken, meer water gedronken, minder gesnackt, en minder alcohol gedronken, om maar een paar voorbeelden te noemen. Uiteraard heb ik ook nog wel gebingewatcht, een hele rol Oreo koekjes naar binnen gewerkt, en mezelf misselijk gesnoept, maar dat waren vaker bewuste keuzes, dan dat ik uit gewoonte iets deed.

HEB IK MIJN DOEL VOOR DE MAAND oktober 2020 GEHAALD ?

Kijk, dit is geen punt dat je in één keer af kunt vinken, maar de afgelopen maand heb ik zeker meerdere malen bewustere keuzes gemaakt. Ik heb mezelf weer even op het juiste spoor gezet, dus mijn antwoord op deze vraag is JA.

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf ook weer doelen stel, maar daarover in een andere post meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

Een gedachte over “Heb ik mijn doelen van oktober 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.