My Weekly Diary #43/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week beging ik een flater op het werk, was ik weer lekker veel buiten te vinden, en ging ik een dagje op safari. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

maandag

Op maandag heb ik altijd wel weer zin om aan de slag te gaan. Begrijp me niet verkeerd, ik vind weekend fijn, maar ik heb ook zeker geen hekel aan werken hoor. Vandaag ga ik al vroeg aan de slag, ik moet de laatste stukken voor het overleg van vanmiddag nog in orde maken, en de input daarvoor is gedurende het weekend binnen gekomen. Rond het middaguur maak ik tijd om even buiten te wandelen. Het is heerlijk frisse-neuzen-weer, zonder windje, met een strakblauwe lucht. Al loop ik maar een kwartiertje, ik knap er enorm van op. En daar ben ik blij mee, want de Webex die daarna begint, blijkt een lange zit. Van 13:15 tot 17:15 uur, pfff…

Zelfgemaakte wortel-pompoensoep

Na de meeting behandel ik nog even de meest urgente emails die binnen zijn gekomen, en eet ik tussen de bedrijven door snel even wat. Omdat het droog is wordt er vanavond Zumba gegeven, in de buitenlucht, en ondanks het feit dat ik weet dat er nog zoveel werk ligt ga ik daar toch heen. Ik log om 19:00 uur uit, kleed me snel om, en ga op de fiets naar het sportpark.

Geheel verfrist kom ik terug, en eigenlijk was ik van plan een beginnetje met de uitwerking van de notulen van het overleg van vanmiddag te maken. Maar in plaats daarvan heb ik een gezellig telefoongesprek van ruim 2 uur. Soms moet de pleasure vóór de business komen, nietwaar ?!

dinsdag

En vandaag is ook een drukke werkdag. Ik begin met de notulen, heb ’s middags een Webex en ondertussen stromen diverse verzoekjes/klusjes binnen. Tussen de middag ga ik nog even een ommetje maken. Ik heb een rondje gevonden van zo’n 2,5 km., dat precies een half uurtje lopen is. En ik vind het wel lekker om niet op te hoeven letten tijdens het lopen (heb ik ook tijdens het hardlopen), dan kan ik mijn gedachten de vrije loop laten. Tis wel een verschil met gisteren hoor, qua temperatuur. Het waait hard, het is koud zelfs, en ik keer thuis met een paar dode vingers.

Ik vind het wel weer herfstig genoeg om mijn Starbucks London Christmas Gold Relief mok te gebruiken.

De middag verloopt verder zonder bijzonderheden. Totdat ik een laatste mail wil versturen en die per ongeluk naar de hele afdeling stuur. Tis geen enorme ramp, maar toch, ik baal er flink van en het had niet mogen gebeuren.

Ik probeer ‘m terug te trekken via Outlook, maar ik heb geen idee of dat ook daadwerkelijk lukt. Zwaar geïrriteerd en gefrustreerd zet ik mijn computer uit, en na een bord spaghetti bolognese, een glas 7 jaar oude Italiaanse wijn, en een paar andere zaligheden voel ik me gelukkig weer helemaal zen.

woensdag

Dat debacle van die email van gisteren zit natuurlijk nog steeds in mijn achterhoofd als ik wakker word, en ik besluit mijn part-time ochtend te starten met de confrontatie aan te gaan, en in te loggen. Even kijken óf en hoe er gereageerd is. Ik treuzel en drentel, en merk zenuwen, maar dan kan ik het niet langer uitstellen en start ik Outlook op. Ik heb geen idee of het intrekken van dat bericht nou wel of niet gelukt is, want bij dezelfde geadresseerde krijg ik zowel de melding “Message Recall Success” als “Message Recall Failure“. Nou ja, ik moet het maar laten gaan. Soit. En volgende keer beter controleren.

Nu die laptop toch aan staat, besluit ik ook maar gelijk nog wat aan de notulen te doen. Ik moet toch even mijn ontbijt laten zakken voordat ik kan gaan hardlopen, want dat ben ik deze ochtend nog wel van plan. Ik werk een uurtje of twee en na een heerlijk rondje hardlopen in het bos is het alweer tijd om Little Miss C van school te halen.

De middag spenderen we lekker thuis, een vriendin van Little Miss C luncht gezellig mee, en rond een uur of 18 breng ik Little Miss C naar karate. Het is een belangrijke training, want vanavond zullen er examens afgenomen worden van de personen die in aanmerking komen voor het examen. Vanavond wordt besloten wie er examen doet en wie niet. En gelukkig blijkt na de les dat Little Miss C geslaagd is !

donderdag

En weer een thuiswerk dag vandaag, waarin ik merk dat ik elke email die ik uitstuur, dubbel check. Hoe zou dat nou komen ?! ’s Ochtends heb ik een paar calls, en ’s middags kan ik me goed concentreren op de uitwerking van de notulen van het overleg van maandag. Ik maak de nodige meters, en log rond een uur of 19:30 uit.

Laarsjes van Gosh en 2 nachthempjes van Essenza, ze waren het allemaal nét niet

Na het werk doe ik boodschappen, en breng ik even een bezoekje aan het postkantoor. Het is wel handig hoor, dat online shoppen en thuisbezorgd krijgen, maar bij nieuwe producten is het toch vaak allemaal net-niet. Ik shop veel liever real-live, dan kan ik de stoffen en materialen aanraken, passen, voelen, en belangrijker nog : er een leuk uitje van maken.

vrijdag

De laatste werkdag van de week alweer, time flies ! Na alle overuren de afgelopen week vind ik dat ik wel een iets langere pauze mag nemen, die ik besteed door een uurtje te gaan hardlopen. Na het hardlopen eet ik lekkere tosti’s, en in de middag rond ik nog wat kleine klusjes af, waarna ik deze werkdag mooi op tijd afrond. ’s Avonds ga ik naar de kapper, en eenmaal thuis kijk ik het gehele laatste presidentiële debat tussen Trump en Biden.

Dit keer lieten Joe Biden en Donald Trump elkaar wel uitpraten

zaterdag

De ochtend spendeer ik in bed, lekker met een paar bakjes koffie, en ik lees “Megan&Harry Op Zoek Naar Vrijheid” uit. Direct daarna kijk ik de docu “Harry & Meghan : An African Journey”, ik ben inmiddels zo geïntrigeerd door die twee, en hun verhaal, dat ik ook graag wat bewegende beelden wil zien.

Missie geslaagd!

’s Middags vertrek ik naar de Heide, met een missie : ik wil een vliegenzwam zien, want dat is me deze Herfst nog niet gelukt. Gelukkig vind ik uiteindelijk een paar vliegenzwammen; ze zijn niet zo mooi als de foto’s die ik hier en daar gezien heb, maar hé, ik mag niet klagen. Mijn missie is wel geslaagd !

zondag

En vandaag vertrekken we al vroeg naar Hilvarenbeek voor een gezellig dagje Beekse Bergen. En uiteraard gaan we even op kraamvisite bij babyneushoorn Ravy.

Ravy, die op 09.10.2020 geboren werd

Komende week is mijn laatste werkweek voordat ik een weekje vrij heb, en een trip naar Disneyland Paris gepland heb staan. Maar of die door zal gaan?! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #43/2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.