Winactie ! Pink Ribbon Armband 2020

In deze donkere dagen, in deze rare tijden, hebben kleine gebaren vaak de grootste waarde. Een lief kaartje, een mooie flakkerende kaars, een lekkere maaltijd, of een heerlijk ruikende bos bloemen, het kan je humeur een flinke boost geven. En dat geldt ook voor kleine cadeautjes. En daarom organiseer ik een leuke winactie !

Wat kan ik winnen ?

Onder mijn lezers/volgers verloot ik een Pink Ribbon Armband 2020, ontworpen door PScallme, en eerlijk waar een plaatje om te zien !

De Pink Ribbon Armband is een armband met een verhaal. Het verhaal van al die vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Met de armband vertellen we dat we ze zien. Supporten. En hoop geven. Want met de aanschaf van deze armband, steun je belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker. In het ontwerp van de Pink Ribbon Armband 2020 is een liefdevolle bloem verwerkt, afgeleid van Allamanda bloem. Met de verschuifbare sluiting kan de armband op maat gesteld worden. 

Wat moet ik hiervoor doen ?

  • Volg Forever38.com via WordPress of op Bloglovin.
  • Volg Forever38_vera op Instagram.
  • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres. Als je hebt gewonnen zal ik je op dit e-mailadres een mailtje sturen.
  • Ik vind het aardig als je een linkje naar deze winactie op je blog plaatst.

Overige voorwaarden

  • Deze winactie loopt tot en met 29 oktober 2020, de winnaar krijgt 30 oktober bericht. Als je niet binnen 3 werkdagen reageert, kies ik iemand anders.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Ik ben niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van het pakketje. Je krijgt uiteraard een track&trace code.

Doe vooral lekker mee, niet geschoten is altijd mis ! Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in om iemand blij te gaan maken met deze prachtige armband !

EDIT 30.10.2020 : deze Winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen. Houd mijn site in de gaten voor een volgende Winactie !

Liefs, Vera

2 gedachten over “Winactie ! Pink Ribbon Armband 2020

  1. Oh wat een leuke winactie èn een mooie manier om Pink Ribbon onder de aandacht te brengen. Ik ben geen blogger, dus kan hem daar niet plaatsen, maar heb het wel op mijn andere Social Media kanalen gezet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.