Wat ik van de Therme Thai Jasmine Body Butter vind

Ik ben gek op Body Butters, maar die van Therme had ik om de een of andere reden nog nooit gebruikt. Toen ik onlangs bij Kruidvat was, zag ik een grote pot in de aanbieding (in plaats van € 9,10 voor € 3,99) en je begrijpt, die kon ik niet laten staan !

Dit is wat Therme zelf zegt over de Thai Jasmine Body Butter :
Thailand, het land van de eeuwige glimlach, heeft een rijke spa-traditie met massages, yoga en beauty. Verzorgend en opwekkend met een inspirerende geurbeleving van Jasmijn, Neroli en Bergamot. De verzorgende en vochtregulerende extracten zoals Jasmjin, Rijst en Witte thee verzachten en helpen de droge huid te herstellen. Smelt op de huid en trekt snel in. Het resultaat is een heerlijke zachte huid.

Dit zit er in qua ingrediënten :

Dan de verpakking en de geur :
de body butter zit in mooie matte melkwitte pot van 250 gr.  De afbeelding op het etiket doet sereen aan, en past in mijn optiek prima bij het product. De body butter, die zalmroze van kleur is, heeft een lichte, zoete geur. Een beetje zoals bloesembomen ruiken.

En dan het belangrijkste, de werking :
de body butter voelt stevig maar toch zacht aan (noemen ze dit niet lobbig ?), smelt makkelijk op de huid, en laat een zachte geur en een fris gevoel achter. De body butter droogt gelukkig niet zalmroze op !
Helaas blijft de crème een tijdje op mijn huid liggen, wat een licht plakkerig gevoel geeft. Na een paar minuten is dat weggetrokken en voelt mijn huid maar oppervlakkig gehydrateerd aan.

Mijn mening luidt :
Therme Thai Jasmine Body Butter is een heerlijk ruikend product dat heel goed uitsmeert en daardoor zuinig in gebruik is.  De crème zorgt voor een oppervlakkige hydratie van mijn huid, en verzacht deze maar voor even. Voor heel droge huidjes zoals de mijne komt deze body butter toch iets te kort. Als je op zoek bent naar een middeltje om je droge huid langdurig te verzorgen, zou ik deze body butter dan ook niet aanraden.

 

2 gedachten over “Wat ik van de Therme Thai Jasmine Body Butter vind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.