Fotoverslag van mijn verwenweekendje met Dochter

Ik vind het belangrijk om in een relatie ook je “eigen ding” te doen, dus toen Man vroeg of hij met zijn golfmaatjes een midweek naar Portugal mocht, vond ik dat uiteraard prima. Tegelijkertijd besloten Dochter en ik het er ook van te nemen, en wij boekten een verwenweekendje weg !


Zo, de koffers zijn gepakt, en wij zijn er klaar voor : óp naar Scheveningen !


Na een rit van ruim een uur gingen we direct naar ons hotel. Daar bleek onze kamer al klaar te zijn, dus we konden gelijk onze koffer kwijt. De kamer bood een prachtig uitzicht op het strand, en het was sowieso mooi weer.


Als eerste gingen we naar de ijssalon Palazzo. Dochter nam een ijshoorn met een bolletje framboos en een bolletje mango, en ik genoot van een lekkere frappuccino.


Daarna gingen we de promenade in, even lekker winkelen. Maar dat bleek van korte duur, want Dochter zag Glowgolf, en daar had ze nou net zo’n zin in…. Je begrijpt, we gingen midgetgolfen 😉


Aan de overkant van Glowgolf zat een kleine gokhal, en daar had ík nou net zo’n zin in… Je begrijpt, we gingen lekker grijpen, airhockey’en, flipperkasten 😉


We hadden vantevoren al gezien dat de LEGO Batman film om 16.00 uur draaide, dus we maakten het niet zo lang in de gokhal. Sowieso was ‘ie wel erg klein, dus we waren er snel ook wel een beetje klaar mee. Inmiddels hadden we ook wel wat lekkere trek gekregen, dus we namen allebei een lekker verrassingsdoosje met zoute popcorn, Autodrop en Capri Sun bij de bioscoop.


Na de bios gingen we naar het reuzenrad. We hadden prachtige uitkijkjes, en genoten volop. Na het reuzenrad wilde Dochter nog even shoppen bij de Intertoys, en inmiddels hadden we ook nog een andere gokhal ontdekt, waar we allebei nou net zo’n zin in hadden. Omdat we nog zoveel wilden doen, en de tijd inmiddels maar doorging, meldde ik Dochter dat we wat mij betreft dan maar bij de McD gingen eten. Normaal gesproken ben ik daar echt geen fan van, en als ik het kan vermijden, dan doe ik daar alles voor, dus Dochter dacht in eerste instantie dat ik een grapje maakte. Maar nee hoor, in dit geval was het serieus : eten bij de McD, je weet sowieso dat het lekker snel gaat ! So little time, so much to do.


Na het eten gingen we naar Funland, waar je met de diverse spellen punten kon verdienen voor prijsjes.  We gingen los bij de diverse machines, kregen heel veel tickets van mensen, en Dochter was blij met de griezelkunstgebitten die ze ervoor “kocht”.


Na Funland gingen we naar het hotel, waar we om 20.00 uur naar Jansen en Van Dijk keken, onder het genot van lekkere drankjes en zoute knabbels.


De volgende ochtend werden we vroeg wakker. We zouden om 12:00 uur naar Musical The Lion King gaan, en ik wilde daar sowieso op tijd zijn. Het onbijt en het uitchecken verliep echter zo voorspoedig, dat we om 10:30 uur al helemaal klaar waren. Tja, en toen bleek Funland al open te zijn en wilde Dochter eigenlijk nog wat meer griezelkunstgebitten. Je begrijpt wel wat we gingen doen !


Om 12:00 uur genoten we van de prachtige musical, waarna we met de auto weer naar huis gingen. Het was een heerlijk weekendje weg met mijn lieve Dochter. Wat mij betreft, de eerste van vele die nog mogen volgen !

5 gedachten over “Fotoverslag van mijn verwenweekendje met Dochter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.