04-04 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ kamerplanten ♥ ananas ♥ Greenleaf-marathon ♥ una nuova eta ♥ runners’ high ♥ Boer Zoekt Vrouw-marathon ♥ Wie Is De Mol-marathon ♥ Vergeef Me in een ruk uitlezen ♥ uurtje haken ♥ lente-kriebels ♥ voorjaarsschoonmaak ♥ mijn eigen boontjes doppen ♥ stuk maand overhouden aan het einde van mijn salaris ♥ Jackie ♥ bollenvelden ♥ gokhal ♥ Lion King The Musical ♥ mijn lieve dochter ♥ Scheveningen ♥ bewust ont-moeten ♥ openstaande deuren ♥ uurtje lezen ♥ in het zonnetje zitten ♥ mijn angsten onder ogen zien ♥ volgers van mijn blog ♥ uurtje hardlopen ♥ bijna 14.000 (!) sigaretten niet gerookt (*slik*) ♥ The Boss Baby ♥ zelf dingen in elkaar zetten ♥ ingeschreven voor de Marikenloop ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ nog 13 nachtjes slapen voor mijn eerste 10K-wedstrijd ♥ Smurfen ♥ 36 ♥ kleding shopppen ♥ 38 ♥ versierde Paastakken ♥ project Leonidas

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

3 gedachten over “04-04 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.