Mijn doelen voor de maand april 2017

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Rommelkamertje opruimen

Ik weet niet of het komt doordat ik de lentekriebels heb, maar de laatste tijd heb ik enorm veel zin om lekker in-en-om het huis te keuvelen, en het thuis gezelliger te maken. Zo heb ik al geïnvesteerd in nieuwe kamerplanten, en ben ik veel aan de knutsel. Om van deze flow te profiteren wil ik deze maand in ieder geval ons rommelkamertje opruimen. Er staan nog wat ingepakte verhuisdozen die ik moet bekijken, en verder moet de kamer behoorlijk schoongemaakt/stofvrij gemaakt worden. Daarna wil ik ‘m in gaan richten met hobby spulletjes.

Fotojaarboek 2014

Zoals ik al eerder schreef, heb/had ik een enorme achterstand in fotoboeken maken. Deze maand wil ik een fotoboek over het kalenderjaar 2014 maken.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.