Review Deoleen anti-transpirant sensitive

Van nature transpireer ik nogal gauw en veel, en ik kan zeggen dat ik al heel wat deodorants uitgeprobeerd heb. Ik blijf nieuwe varianten uitproberen, en vandaag is het tijd voor een nadere kennismaking met de Deoleen anti-transpirant sensitive.

Dit zegt Deoleen zelf over dit product

  • Anti-transpirant, voorkomt overmatige transpiratie
  • Hypo allergeen met 0% parfum & 0% alcohol
  • Aanbevolen door dermatologen
  • Als beste getest op anti-witte strepen
  • Werkt 24-uur effectief
  • Direct na het ontharen te gebruiken
  • Bevat geen kleurstof of conserveringsmiddel

Deoleen is er als spray, stick, creme en roller.

De verpakking :

img_0970

De fles ziet er strak en modern uit; door het gebruik van de frisse kleur blauw heb ik direct het idee dat deze deodorant mij een fris gevoel gaat geven.

De ingrediënten :
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, Dicapryryl Carbonate, Isopropyl Myristate, Disteardimonium Hectorite, Pentylene Glycol, Dimethyl Phenylpropanol.

 De geur :
Omdat er 0% parfum is toegevoegd is de deodorant geurloos en dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Wel ruik ik erg sterk de geur van het drijfgas dat vrijkomt bij het spuiten; gelukkig vervaagt deze wel heel snel.

De werking :
Uit de spray komt een krachtige, goed verdeelde mist die zacht en droog is. Niks nat of plakkerig gedoe, het voelt juist satijnzacht aan onder mijn oksels. Helaas houdt deze deodorant mij geen 24 uur droog. Zelfs op een “gewone” (werk-)dag mag ik tussendoor bijsprayen.

img_0973

Mijn conclusie :
Deoleen anti-transpirant sensitive is op zich een fijne deodorant. Hij is mild, laat geen strepen achter, en is direct na het ontharen te gebruiken. Helaas maakt deze deodorant  bij mij de belofte van 24 uur effectief te zijn niet waar; de deodorant verfrist mij voor een aantal uren. Als je net als ik wat sneller transpireert, is de kans groot dat ook jij bij zal moeten sprayen. In dat geval zou ik, als je op zoek bent naar een middeltje dat langdurig droog houdt, deze deodorant dan ook niet aanraden.

Deoleen anti-transpirant sensitive kost € 7,35 per stuk, bevat 150 ml., en is te vinden in het deodorantschap van iedere drogist in Nederland en tevens bij verschillende supermarkten in Nederland. Deoleen is niet te koop in het buitenland.

 

3 gedachten over “Review Deoleen anti-transpirant sensitive

  1. Als je veel transpireert vind ik de 7-dagen creme van Vichy een aanrader, is wel een creme, maar het is de bedoeling dat hij ’s nachts wordt aangebracht…..en dat maakt het minder erg 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.