Hoera : Forever38.com 1 jaar !

Morgen is het precies een jaar geleden dat Forever38.com online ging. Alweer een jaar lang blog ik op woensdag, vrijdag en zondag over de dingen die mij bezig houden, en dat heeft me tot op heden al heel veel leuke dingen gebracht.

Lieve reacties, leuke contacten, een betere schrijfvaardigheid, ik heb het allemaal aan mijn blog te danken. Hoewel ik het in het begin nog een beetje spannend vond om officieel online te gaan met mijn blog, en dat soms met bepaalde blogposts nog wel eens heb (hallo perfectionisme ! hallo onzekerheid !), komen jullie dagelijks in grote getale langs en laten jullie ook nog eens hele lieve en waarderende reacties achter. Ik lees alle reacties en vind het heel erg leuk om te lezen wat jullie van de artikelen vinden. Mijn blog groeit gestaag en daar ben ik heel erg blij mee en trots op. Ik wil jullie dan ook heel erg bedanken, dat jullie mijn blog lezen, reacties achter laten, liken en zelfs volgen.

Wisten jullie dat :

  • ik tot nu toe 169 artikelen geschreven heb met maar liefst 14.475 bezichtigingen en 11.910 bezoekers 
  • 21-12-2016 tot nu toe de drukste dag is geweest
  •  de review over de Venus (Douglas) Aqua 24 Eye Patches het meest gelezen bericht is geweest ?  Je vindt ‘m hier
  • ik ook via Bloglovin te volgen ben
  • ik al bijna 800 reacties van jullie op mijn blog heb mogen ontvangen
  • de meeste bezoekers uit Nederland kwamen ? België volgt op de voet, en overige lezers komen onder andere uit de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Curaçao en Indonesië.

Uiteraard ben ik nog lang niet klaar en is dit eerste jaar pas het begin !

Maar voor nu wil ik jullie nogmaals heel erg bedankt voor het afgelopen jaar, en voor alle lieve en leuke reacties, en contacten die ik opgedaan heb !

Liefs, Vera

6 thoughts on “Hoera : Forever38.com 1 jaar !

  1. Ik heb je Blog nog maar pas ontdekt, maar toch een dikke proficiat. Ik kom zeker nog vaker hier lezen in de toekomst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.