HEMA bath foam mild

Nu ik thuis een badkamer met een ligbad heb, is de zoektocht naar goede badschuim begonnen. Hield ik het voorheen bij sporadische bad sessies in hotels met luxe LUSH-bath bombs, nu is het van belang een betaalbaarder dagelijks product te vinden, dat schuimt (ik houd van schuim !) en dat mijn huid verzorgt. Ik heb namelijk een nogal gevoelige huid, die erg snel uitdroogt.

Bij HEMA zag ik een leuke fles staan, welke ik besloot mee te nemen. Eerder deze week ging ik in bad, en hieronder vertel ik je wat ik van deze bath foam mild vind.

Dit is wat HEMA zelf zegt over deze milde badschuim :
Gooi een scheut badschuim in je bad en je bad ruikt heerlijk naar perzik. Het badschuim zorgt voor grote bubbels in je bad. Na het badderen voelt je huid zacht en glad aan. Dermatologisch getest. pH huidneutraal. Milde samenstelling.

IMG_7991

De verpakking en de geur :
de badschuim zit in een handige plastic knijpfes van 500 ml. met een leuk etiket van Jip en Janneke erop. Ik heb geen idee of dit eigenlijk een kinderbadschuim is, maar ik word vrolijk van deze fles (ik was ook erg blij te lezen dat HEMA niet met Jip&Janneke stopt, maar dat terzijde). Bij het openmaken van de knijptube komt de geur van perzik me al tegemoet. Het is een zachte friszoete geur die niet overheersend is.

Dit zit er in qua ingrediënten :

IMG_7994

En dan het belangrijkste, de werking :
ik laat het bad vollopen met water en knijp lichtjes in de fles. Ik heb maar een klein scheutje nodig om het bad niet alleen heerlijk te laten ruiken, maar ook goed te laten schuimen. Genoeg schuim om lekker mee te spelen. En ach, weet je, als ik dan toch het kind in me los laat, doe ik er ook nog een drijvend bad speeltje van mijn dochter bij 🙂
Als ik uit bad kom en het schuim heb afgespoeld, voelt mijn huid niet droog of trekkerig aan.

IMG_8799

Mijn mening luidt :
HEMA bath foam mild is een verzorgend badschuim dat ervoor zorgt dat je huid niet trekkerig aanvoelt na het badderen. De fles is lekker groot (500 ml.) en zuinig in gebruik. Een klein scheutje is al voldoende om te genieten van een bad met lekker veel schuim en een heerlijke geur. Ik vind ‘m geschikt voor meisjes/jongetjes van alle leeftijden 🙂

De HEMA bath foam mild (500 ml.) kost € 3,00 en is te koop bij HEMA.

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “HEMA bath foam mild

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.