Opgemaakte producten in juni 2016

Vandaag laat ik je zien welke producten ik de afgelopen maand (juni 2016) opgemaakt heb en dat is best weer een aardige hoeveelheid ! Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : bad- en doucheproducten, bodylotions, gezichtsreiniging, make-up, en hand- & nagelverzorging.

d

Bad- en doucheproducten
Tijdens mijn laatste uitgebreide heerlijke badmoment heb ik de fles HEMA bath foam mild, waarvan ik eerder hier een review plaatste, opgemaakt. Ik ga deze zeker nog eens kopen. Verder maakte ik een mini-verpakking TAO T’AI CHI shower gel van RITUALS op.

c

Bodylotions
Ik smeerde het laatste beetje Coconut Body Butter van The Body Shop deze maand. Als ik door mijn voorraad bodylotions heen ben, ga ik deze zeker in grootverpakking aanschaffen !

a

Gezichtsreiniging
Ik gebruikte de laatste druppels van Douglas XLarge Gentle Eye and Lip Make-up remover, een prima reiniger, die precies deed wat ‘ie moest doen : mijn oogmake-up zacht en grondig verwijderen.

b

Make-up
Deze maand maakte ik 2 make-up producten op :
1. een I Love Extreme Crazy Volume Mascara van Essence. Normaliter gebruik ik de Lash Princess mascara van dit merk maar omdat ik hoorde dat deze uit de handel genomen gaat worden (?!), ben ik op zoek naar een alternatief. Deze variant beviel me prima. Het borsteltje werkt goed en ik ben tevreden over het volume en de lengte van mijn wimpers na gebruik.
2. een foundation van Dr.  Hauschka. Een foundation die prima dekt, maar de geur die eraan hing … die vond ik erg afstotend. De geur is erg aanwezig bij het aanbrengen, en hoewel hij daarna vrij snel verdwenen is, was dit voor mij toch een afknapper. Jammer hoor.

e

Hand- & nagelverzorging
Ik gebruik vrijwel altijd budget reinigingsproducten en dat geldt ook voor nagellakremover. Deze maand maakte ik 2 flessen nagellakremover op : een van EuroProfit, en een van Kruidvat nail care. Beide producten bevielen mij prima; ze deden wat ze moesten doen : mijn nagellak goed en makkelijk verwijderen.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

Een gedachte over “Opgemaakte producten in juni 2016

  1. Ik vind het leuk om de laatste maanden ook bij te houden wat ik nu echt opmaak. Jammer van dr Hauschka dat is over het algemeen een goed merk, maar ik kan begrijpen als de geur je niet aanstaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.