Zomertijd is Kermistijd !

Nu het zomer is, is het weer tijd voor de kermis ! Spannende attracties (waarvan ik al misselijk word als ik er alleen al naar kijk), schitterende lichtjes, altijd prijs, en oliebollen. Ik ben dol op de kermis en vermaak me altijd prima met de volgende attracties :

Kamelen Race

K2

Wie is het eerst aan de andere kant? Ballen vast….. en rollen maar! Laat de kamelen rennen en win mooie prijzen. Door de bal in een gat te rollen met een zo hoog mogelijk getal maakt de kameel meer stappen. De kameel die als eerste finisht heeft gewonnen.

Grijpkranen

K3

Grijpen voor een leuke knuffel of een mooi horloge. Geduld, behendigheid, of geluk, ik weet niet precies wat nou bepaalt dat je een pluche beest uit deze machine haalt, maar verslavend is het wel.

Euroball

K4

Ballen in de gaten schieten, en vooral mikken op het gat met de hoogste punten, om te sparen voor mooie prijzen.

Skeeball Extreme

K1

Vooral hopen dat de bal in het gat met de meeste punten rolt, zodat het sparen voor mooie prijzen een beetje vlot gaat.

Je ziet het, het zijn met name behendigheidsspelen waar ik mijn geld aan spendeer. En jij ? Hou jij ook zo van de kermis? En wat is jouw favoriete kermisattractie ?

5 thoughts on “Zomertijd is Kermistijd !

  1. Toen ik jonger was vond ik de kermis altijd iets magisch hebben en die magie is gewoon nu wat weg,…….en nu onze kids pubers zijn gaan ze liever alleen, wat te begrijpen is 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.