De lekkerste waterijsjes_mijn Top-5

Hoewel de temperaturen nog niet helemaal meewerken, heb ik de zomer al in mijn bol. En daarbij horen voor mij heel veel ijsjes. En dan met name waterijsjes. Hieronder mijn top 5 van lekkerste waterijsjes ooit !

liuk

Liuk
Dit ijsje komt oorspronkelijk uit Italië. Het is een wit citroenijsje met een (eetbaar) stokje van drop. Het ijsje is van binnen erg zacht en dat maakt het zo lekker, vind ik.

Festini

Festini Peer
Dit ijsje smaakt echt naar bevroren peer, heerlijk. Ik proef het “korrelige”  van een peer, en tegelijkertijd geniet ik van een ijsje. Ik voel me dan ook nooit schuldig als ik een Festini Peer eet.

calippo

Calippo
Dit is puur jeugdsentiment; ik weet nog heel goed dat ik mijn eerste Calippo at. Je hebt echt een behoorlijk ijsje weg te werken, en het lekkerst is dat je op het laatst een slok overhoudt. Het liefst heb ik de Sinas-versie, al zeg ik ook geen nee tegen de Cola.

split

Split
Het liefst knabbel ik eerst het frisse laagje sinaasappelwaterijs ervan af, en eet ik vervolgens het vanille-ijs op.  Zuur en zoet door elkaar en dus heel lekker.
Raket
Raket
Een beetje zoet, een beetje zurig, gewoon een heel lekker ijsje. Maar dan wel de originele, met ananas, framboos en sinaasappel

Ben jij ook zo gek op waterijs ? Of heb je liever softijs ? En welk ijsje vind jij het lekkerst ? Laat het weten in de comments !

 

8 gedachten over “De lekkerste waterijsjes_mijn Top-5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.