Rimmel Super Gel nagellak

Een paar weken zag ik bij de drogist een special edition set van de Rimmel Super Gel; een nagellak die wel tot 14 dagen goed zou blijven. Normaal houd ik niet van gellak, ik vind dat het mijn nagels zo beschadigt omdat het zo moeilijk te verwijderen is, maar omdat hier specifiek bij stond dat het makkelijk te verwijderen zou zijn, ging ik overstag. Ik bedoel, nagels lakken is het werk niet, maar toch, het zou fijn zijn als ik niet elke 3 a 4 dagen mijn nagellak bij hoefde te werken. Bij thuiskomst ben ik direct enthousiast aan de slag gegaan met dit product en hieronder lees je of ik deze nagellak van Rimmel ook wel zo Super vind …

Dit zegt Rimmel zelf over hun Super Gel :

Geen tijd of geld om naar een nagelsalon te gaan? Geen probleem! Rimmel introduceert de nieuwe Super Gel nagellak, een exclusief 2-stappen systeem voor superieure kleur en glans die tot wel 14 dagen blijft zitten. De lak is gemakkelijk aan te brengen, droogt op als een gewone nagellak met een prachtige glossy 3D finish en UV-lampen zijn niet nodig! De Super Gel bevat een gepatenteerd Gel Colour Systeem dat gebruik maakt van een door natuurlijk licht uithardende technologie zodat je gewoon thuis superglanzende nagels kunt maken.

Ik kocht nr. 041 DARLING DAHLIA,  by Kate Moss, een supergave klassiek rode kleur. Helemaal enthousiast ben ik over het kwastje; die is breed en de nagellak kon ik er makkelijk, in een streek,  mee aan brengen. De lak dekt volledig & egaal, en droogt snel.De nagellak is met 1 laag eigenlijk al dekkend :

IMG_8044

Maar ik breng toch twee lagen aan. Je begrijpt, ik wil niets aan het toeval overlaten, en ga voor de volle 14 dagen.  Ik breng hierna stap 2, de Super Gel Top Coat aan, en dan is het afwachten hoe de lak zich houdt.

De dagen erna doe ik precies wat ik normaal doe, en de lak houdt zich prima. Waar normaal gesproken mijn nagellak al na een dag of 3, 4 gaat chippen, houdt de Rimmel Super Gel zich super. Ook houdt de lak zich goed qua glans, en wordt absoluut niet dof.

Uiteindelijk bleef de lak  bij mij 7 dagen zitten zonder te bladderen. Helaas geen 14, maar nog steeds 2x zo lang als normaal.

En dan het verwijderen. Gaat dat inderdaad zo makkelijk, of is het net zo moeilijk als bij normale gel lak ? Ook hier ben ik blij verrast : het kostte iets meer moeite om mijn nagels van de nagellak te ontdoen, maar dat is eigenlijk niet het vermelden waard. Samenvattend : ik ben enthousiast over deze nagellak, en vind het een Super Gel !

Ik kocht deze Rimmel Super Gel Special Edition Set voor 11,99 bij Kruidvat.

4 gedachten over “Rimmel Super Gel nagellak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.