Opgemaakte producten in maart 2016

“Opgemaakt”  is een van de onderwerpen die ik graag bij andere bloggers lees. Een beetje uit nieuwsgierigheid (ik vind het bijvoorbeeld ook leuk om bij iemand anders in de koelkast, of in een tas te kijken), maar ook om ideeën op te doen.

In eerste instantie dacht ik dat ik te weinig producten op zou maken om ook zo’n maandelijkse rubriek te maken, maar begin deze maand besloot ik toch eens mijn lege verpakkingen te bewaren om bij te gaan houden welke producten ik opgemaakt heb. En ik moet je zeggen, ik sta van de hoeveelheid te kijken. Misschien is het toch wel eens goed om bij te houden wat je zoal verbruikt.

Maar goed, in dit artikel laat ik je mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand (maart 2016) zien! Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : doucheproducten, gezichtsverzorging, handcreme, make-up en overige.

Doucheproducten
IMG_8052
Deze maand gingen er twee heerlijke doucheproducten op : de RITUALS Happy Buddha foaming shower gel sensation, en de Kneipp douche citrus. De eerste spreekt me erg aan vanwege de heerlijke geur, de textuur, en vanwege het feit dat ik ‘m ook als scheerschuim gebruik. De tweede is favoriet vanwege de heerlijke geur en de prijs; ik koop deze namelijk bij Action.

Gezichtsverzorging
IMG_8053
Wat gezichtsreiniging betreft ben ik absoluut niet merkvast. Ik koop over het algemeen het product wat me prijstechnisch gezien op het moment van aankoop het meeste aanspreekt. Zo kocht ik enkele maanden geleden deze Nivea Verfrissende Reinigingsmousse in de aanbieding. Een prima product, lekker zuinig in gebruik ook, dat mijn gezicht prima reinigde. Hij komt niet vast in mijn beautyrituelen, maar als ik er ook nog eens tegenaan loop, zal ik ‘m ook zeker niet laten staan.

Handcreme
IMG_8055

De tube RITUALS Happy Hands Mandarin & Mint hydrating hand lotion is inmiddels helemaal leeg. Je kon al eerder (hier) mijn mening over dit product lezen.

Make-up
IMG_8056

Qua make-up maakte ik 4 producten op. Hiervan zijn er 2 mijn all-time favorites; producten die ik al sinds langere tijd dagelijks gebruik :
1. HEMA perfect eyeliner. Met deze pen kan ik makkelijk een mooie strakke lijn langs mijn wimperrand aanbrengen, welke de hele dag perfect blijft zitten. Dit product heb ik standaard een aantal maal in mijn voorraad zitten, en deze is dus direct vervangen door een nieuw exemplaar.
2. KIKO BB GLOW COMPACT, nr. 02. Deze Beauty Balm foundation zorgt niet alleen voor een egale huid zoals bij een foundation, maar verzorgt en hydrateert mijn huid ook.  Ook dit product heb ik direct vervangen door een nieuw exemplaar.

Verder maakte ik een merkloze Labello-achtige lippenbalsem op, die ik als eindejaarsgeschenk bij mijn kapper kreeg. En ook mijn mooie Dior-nagellak kleur 659. Lucky heb ik tot op de bodem leeggemaakt. Vrij uniek, want meestal krijg ik mijn flesjes niet leeg.

Overige
IMG_8054

Over de VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken konden jullie vorige week een review lezen. Inmiddels is deze lege bus vervangen voor een vol exemplaar.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij? 

7 gedachten over “Opgemaakte producten in maart 2016

  1. Mijn voornemen is om dit ook te gaan bijhouden, maar elke maand lijkt me moeilijk want een maand is zo voorbij. Een nagellak helemaal opgebruikt, dat is inderdaad een prestatie 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.