4-4 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ voorpret ♥ Spring is in the air ! ♥ geel ♥ Bici e Baci ♥ planken ♥ een kledingmaat kleiner kunnen kopen ♥ niet meer snoozen ♥ onze nieuwe benedenverdieping ♥ ijskoude Limoncello ♥ afspraken met mezelf nakomen ♥ change ♥ Ghostrockers-marathon ♥ weer mijn gewone leventje oppakken na dagen ziek in bed te hebben gelegen met een zware verkoudheid ♥ verse witte knapperige pistoletjes ♥ Roma ♥ only good wine is worth the hangover ♥ omdenken ♥ dingen van mijn things-to-do-lijst afstrepen ♥ het wisselgebit van mijn dochter ♥ Chanel ♥ uitzicht vanuit het vliegtuig ♥ kruiswoordpuzzels ♥ bollenvelden ♥ onze nieuwe keuken ♥ in bad gaan ♥ Kriek ♥ nieuwe meubels kopen ♥ angst in de ogen kijken ♥ hardloopwedstrijden ♥ fietsen ♥ doorzetten ♥ voor mezelf kiezen ♥ verse tulpen ♥ structuur ♥ onverwachte dingen doen ♥ me verheugen op kerstkalkoen ♥ inspiratie ♥ Anything Italian

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

 

4 gedachten over “4-4 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.