Opgemaakte producten in november 2016

Vandaag laat ik je zien welke producten ik vorige maand (november 2016) opgemaakt heb en dat is best weer een aardige hoeveelheid ! Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : bad- en doucheproducten, hand- en nagelverzorging, en make-up.

Bad- en doucheproducten
img_0674img_0673
Ik houd ontzettend van citrusgeuren en van RITUALS is de Laughing Buddha-lijn met de geurcombinatie Sweet Orange & Cedar Wood favoriet. Deze maand gingen zowel de foaming shower gel Happy Buddha als de Fortune Oil op. In afwachting van Sinterklaas en Kerst heb ik ze nog niet opnieuw aangeschaft. Maar dat ik deze weer ga kopen, staat vast.

Hand- en nagelverzorging
img_0672

Mijn topcoat van mijn flesje step 2 van Rimmel supergel is helemaal dik en stroperig geworden, en die kan ik niet meer gebruiken. Hier kun je overigens een review van deze nagellak vinden.

Make-up In deze categorie heb ik 4 producten opgemaakt :
img_0671img_0675img_0670img_0676

 1. Essence long lasting eyepencil pen die zorgde voor een mooie strakke lijn langs mijn wimperrand die de hele dag perfect bleef zitten. Een prima product weer van Essence !
 2. KIKO BB GLOW COMPACT, nr. 02. Een topproduct dat niet alleen voor een egale huid zorgt, maar deze tegelijkertijd verzorgt en hydrateert. Helaas is dit product niet meer in NL te krijgen …
 3. HEMA CC Perfecting foundation, een prima foundation voor doordeweeks.
 4. Een sample DIMENSIONS DE CHANEL : een mascara, die zorgt voor lengte, krul, volume en kleur in mijn wimpers.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

10 gedachten over “Opgemaakte producten in november 2016

 1. Ik heb een tijdje geprobeerd om het bij te houden maar ik vergeet het steeds weer. Die mascara van Chanel had ik ook als proefje, maar ik was zo enthousiast dat ik een full size heb gekocht. Ik vind hem echt heel erg goed voor mijn korte stompjes.

  Like

 2. Toch wel een beetje jaloers op jou… Door extreme allergie aan verschillende geur- en kleur- en basisstoffen zit ik vast aan enkele basic producten die de huidarts me voorschreef… Ik heb soms zo’n zin om eens uit de band te springen en een geurige douchegel te gebruiken, maar jammer genoeg kan dit niet meer… Geniet ervan! x

  Like

 3. Ik ben dol op de producten van de rituals. Met de feestdagen hebben ze altijd van die leuke pakketjes. Dan koop ik er eentje voor mij zelf. Ik hou eigenlijk niet bij wat ik heb opgemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.