Beauty … Review Venus (Douglas) Aqua 24 Eye Patches

Na een doorwaakte emotionele nacht werd ik wakker met een knallende koppijn en een paar ogen als een pandabeer. Omdat ik toch een beetje toonbaar voor de dag wilde komen bedacht ik me dat dit een ideaal moment kon zijn voor een review van de Venus (Douglas) Aqua 24 Eye Patches die ik onlangs kocht. Onder het mom van elk nadeel heb z’n voordeel, zullen we maar zeggen …

Dit is wat Douglas zelf zegt over de Venus Aqua 24 Eye Patches :
Speciaal voor de gevoelige huid rondom de ogen heeft Venus deze hydraterende oogpads ontwikkeld. Aqua 24 Eye Patches bevatten speciaal geselecteerde inhoudsstoffen, die u voorzien van een frisse oogopslag.

Dit zit er in qua ingrediënten : 

IMG_7722

De verpakking en de patches :

IMG_7739

De patches (1 voor elk oog) zitten los in een bakje en zijn doordrenkt met vloeistof. Ze plakken aan elkaar maar ze zijn vrij eenvoudig van elkaar te scheiden. Het is de bedoeling dat je ze 10-15 minuten laat inwerken op het onderste deel van het oog. Ze zijn voor eenmalig gebruik.

Nou, aan de slag dan maar. Hier mijn gezicht voor ik de patches opdeed :

IMG_7765
Confronterend hoor, zo zonder make-up op de foto …
IMG_7744
En hier met aangebrachte patches

De werking :
Direct na het aanbrengen van de patches ervaar ik een tintelend (niet pijnlijk) gevoel op mijn oogleden. Ik heb echt het gevoel dat er “iets”  gebeurt. Na een paar minuten worden de patches warm, het voelt lekker aan ! De patches zijn trouwens groot genoeg om het hele onderste ooglid te bedekken; geen plekje blijft onbedekt.
Ik lig lekker op bed, drankje erbij en neem bewust een 15-minuten break om de patches hun werk te laten doen. Het is een handige manier om even legitiem te chillen. Anders doe ik dat echt nooit, ik gun me hier simpelweg de tijd niet voor normaliter.

IMG_7760

Na ca. 12 minuten voel ik dat de patches droog worden en losser gaan zitten. Voor mijn gevoel kunnen ze er zo vanaf vallen, als ik beweeg met mijn hoofd. Ik blijf echter nog 3 minuten liggen, want ik wil die laatste 3 minuten ook nog benutten 🙂

En dan is het tijd om de patches te verwijderen en een After-foto te maken. Zie jij een verschil ?

IMG_7738

Mijn mening luidt : 
Helaas waren de tekenen van mijn emo-nacht nog wel zichtbaar, en hadden de patches niet gezorgd voor een spectaculair resultaat. Wel voelde ik me na die 15 minuten echt frisser en verzorgder. Mijn onderste oogleden trokken minder, en ik voelde me zelf ook echt lekkerder, meer zen. En dat gevoel is de hele dag gebleven, ik had voor mijn gevoel echt een frissere blik, en de hele dag een verzorgd en verzacht gevoel op mijn onderste oogleden. Ik ben erg enthousiast, en denk dat ik deze patches ook eens ga gebruiken als ik ’s avonds na het werk nog een feestje heb. Gewoon even als oppepper voor een frissere oogopslag. Ik vind het een aanrader !

Een verpakking Venus aqua 24 eye patches kost € 1,95 en is te koop bij Douglas

3 gedachten over “Beauty … Review Venus (Douglas) Aqua 24 Eye Patches

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.