Beauty … Review Ciaté Sherbet Fizz

Nagellak : ik vind het een onmisbaar item in mijn make up stash. Het maakt dat je handen (en voeten !) er net even wat verzorgder uit zien. Merkvast ben ik echter niet. Ik koop een flesje als de kleur me aanstaat. En dan maakt het me niet uit of het merk nou high-end, budget, of iets er tussenin is.

Vandeweek liep ik bij Big Bazar en daar zag ik een hele grote bak met Ciaté lakjes liggen. Of moet ik zeggen : Ciaté Paint Pots. Want laten we eerlijk zijn : de aanblik van het flesje Ciaté is ronduit luxe te noemen, met de vorm van het flesje, de lange slanke zwarte dop, en het allerschattigste strikje.

Ik kocht PP013-sherbet fizz; een koraalrood-achtige kleur met een parelmoer glans erin. De dop ligt lekker in de hand, maar over het kwastje ben ik niet zo enthousiast. Deze is dun en vrij standaard. De nagellak zelf is goed te noemen; niet te dik en niet te dun; het lakt prettig.

Vrij snel na het lakken is de nagellak opgedroogd. De dekking is slecht; 1 laagje is niet genoeg :

IMG_7538

Er moet zeker nog 1 laag (en ik vind voor de mooi misschien zelfs een 2e laag) overheen :

IMG_7546

De kleur sherbet fizz is best mooi; op de nagels komt de parelmoer glans heel subtiel naar voren. De nagellak droogt vrij snel en blijft goed zitten. Het bleef bij mij 3 dagen zitten zonder te bladderen. Voor de € 3,99 die ik bij Big Bazar betaalde een goede kwaliteit, maar stiekem ben ik best een beetje teleurgesteld in Ciaté. Ik had er meer van verwacht. Het flesje is super, maar de inhoud zelf is vrij standaard. Ik ben blij dat ik niet de “hoofdprijs” heb betaald.

Wat vind jij van Ciaté?

 

Een gedachte over “Beauty … Review Ciaté Sherbet Fizz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.