3-3 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

❤ losse eindjes wegwerken ❤ een superfrisse en schone auto na een bezoek aan de wasstraat ❤ de energie die je hebt na een run ❤ San Pellegrino ❤ voor de wekker wakker worden ❤ op gewicht zijn ❤ wintersport ❤ volgers op mijn blog ❤ onverwachte lieve gebaren ❤ reacties onder mijn blogberichten ❤ niet snoozen ❤ nog 6 nachtjes slapen en dan ga ik naar Rome ❤ kinderchampagne-momentjes ❤ het wisselgebit van mijn dochter ❤ feestjes organiseren ❤ rotklusjes afstrepen ❤ uitstelgedrag aanpakken ❤ lentekriebels ❤ een luxe lunch buiten de deur op een gewone werkdag ❤ de bergen ❤ fietsen ❤ lieve briefjes van mijn dochter krijgen ❤ het jurkje dat mijn man voor me kocht ❤ lief zijn voor mezelf ❤ minder geld uitgeven aan onnodige spullen ❤ Ampelmann geurkaars ❤ voortaan mijn auto in de garage kunnen parkeren ❤ uit mijn comfortzone treden ❤ borrelen van de inspiratie ❤ in bad met een Lush Bath Bomb ❤ een opgeruimd huis ❤ vogeltjes in het bos ❤ voorgelezen worden door mijn dochter ❤ dat ik 48 weken geleden mijn laatste sigaret gerookt heb ❤ citroenkwark ❤ jurkjes van Steps ❤ heldere sterrenhemels ❤ de contouren van onze nieuwe benedenverdieping zien

Waar werd jij de afgelopen tijd het meest gelukkig van ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.