Beauty … Review body Benefits Nail Polish Remover (Action)

Al sinds jaar en dag verwijder ik mijn nagellak met een wattenschijfje met wat remover erop . De intrede van de nagellakremover potjes is wat dat betreft volledig aan mij voorbij gegaan. Tot ik onlangs bij de Action dit potje zag staan voor de prijs van € 1,49.
Ik besloot het aan te schaffen en ga jullie nu vertellen wat ik ervan vind.

6

Allereerst de verpakking en de geur :
ik vind het potje er best mooi uitzien met dat wit en roze, het ziet er absoluut niet goedkoop uit. Op de verpakking staat vermeld dat de remover zonder aceton is, en met glycerine. Het is dus niet alleen reinigend, maar ook verzorgend. Twee vliegen in een klap ! De geur is anders dan ik gewend ben van de flessen nagellakremover die ik normaal gebruik. Er komt namelijk een vrij zoete geur vanaf. Niet vies, maar wel aanwezig.

Dit zit erin qua ingrediënten : 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Als je de deksel verwijdert, zie je dat het potje gevuld is met een een zwarte sponsachtige substantie. In die spons zit een gat voor je vinger. Het is de bedoeling dat je je vinger daar insteekt, want de spons is doordrenkt met nagellakremover.

7

4

En dan het belangrijkste;  de werking :

Op mijn nagels zitten 4 lagen nagellak (basecoat, 2 lagen kleur, en een topcoat).

3

Ik steek mijn vinger in het gat van de spons en laat ‘m er even inzitten zonder dat ik wat doe. Na een seconde of 5 beweeg ik mijn vinger op en neer. Ik merk dat het sponsje wat meebeweegt; na een keer of 10 bewegen haal ik mijn vinger eruit.

2

Mijn nagellak is er zo goed als vanaf ! Er zit nog een klein randje net bij de aanhechting van mijn huid. Dat is ook wel een rotplekje hoor, op de “ouderwetse”  manier moet ik ook altijd boenen om dat volledig schoon te krijgen. Maar eens kijken hoe het bij mijn andere nagels gaat.

1

Daar gaat het eigenlijk precies hetzelfde. Het enige dat blijft zitten zijn kleine randjes nagellak bij de aanhechting van mijn huid. Voor die kleine plekjes pak ik dan ook een wattenschijfje met een beetje remover erop en haal het op de gebruikelijke manier weg.

Mijn conclusie is :
de body Benefits Nail Polish Remover is een fijne manier van nagellak verwijderen. Ondanks het feit dat er kleine randjes nagellak op de nagel achterblijven (op de lastige plekken) vind ik deze manier sneller werken dan de “ouderwetse” methode van watjes met nagellak remover erop. Hoewel ik dus nog wel even hiermee aan de slag moet voor een laatste touch-up.

Body Benefits Nail Polish Remover kost € 1,49 per potje en is te koop bij de Action.

 

 

2 gedachten over “Beauty … Review body Benefits Nail Polish Remover (Action)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.