Beauty … Review RITUALS Happy Hands Mandarin & Mint hydrating hand lotion

Handcrème, ik kan niet zonder. Ik heb in huis op meerdere plekken een tube staan, en in mijn tas en op mijn werk heb ik ook een verpakking. Onlangs kocht ik bij RITUALS een nieuwe handcrème : de Happy Hands Mandarin & Mint hydrating hand lotion. Nu de tube bijna leeg is, vind ik het tijd voor een review !

RIT_2

Dit is wat RITUALS zelf zegt over Happy Hands Mandarin & Mint hydrating hand lotion :

  • Een ultraverzorgende handlotion
  • Je handen worden gehydrateerd en voelen zacht aan
  • Ervaar de geursensatie van biologische Mandarijn en de verkwikkende werking van Munt
  • Trekt snel in

Dit zit er in qua ingrediënten :

RIT_1

Dan de verpakking en de geur :
de hand lotion zit in een handige knijptube van 75 ml. De metallic oranje tube met witte dop ziet er aantrekkelijk uit. Bij het openmaken van de knijptube komt de geur van mandarijn/sinaasappel me al tegemoet.  Ik word er happy van; deze frisse en fruitige geur doet me denken aan zonnige zomerse dagen.

RIT_3

En dan het belangrijkste, de werking :
de lotion trekt snel in, dus geen vette handen, maar het verzorgende effect is helaas van korte duur. De hand lotion is voor mij helaas niet voedend genoeg.

Mijn mening luidt :
het is een fijne hand lotion die heerlijk ruikt en mijn handen voor even verzacht. Als je op zoek bent naar een middeltje om je droge handen langdurig te verzorgen, zou ik deze hand lotion echter niet aanraden.

De Happy Hands Mandarin & Mint hydrating hand lotion kost €8,50 en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten en in de webshop van RITUALS.

Een gedachte over “Beauty … Review RITUALS Happy Hands Mandarin & Mint hydrating hand lotion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.