Tag … It’s weekend

TGIF, en in dat kader heb ik vandaag een leuke tag, namelijk de “It’s weekend tag”! Een tag die gaat over de invulling van mijn weekenden, hoe een ideale weekenddag er voor mij uit ziet en meer. Benieuwd naar hoe ik mijn weekenden invul ? Lees dan verder.

Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Ik heb op zaterdag en zondag altijd weekend. Verder werk ik de ene week drie dagen en de andere week vier, dus ik ben altijd nog minimaal een andere dag vrij !

Hoe laat sta je op in het weekend?
Meestal sta ik zo rond een uur of 9 op. Ik zet wel altijd een wekker, want uit mezelf kom ik niet zo makkelijk uit bed. Ik ben van nature een echte uitslaper en hou ontzettend van luieren ! Ik ben ’s avonds moeilijk mijn bed in te krijgen, en ’s ochtends kom ik er maar moeilijk uit. Ik ben dus een echt avond- en nachtmens te noemen. Tegen de tijd dat ik mijn bed uitkom, is mijn man meestal allang uit bed (hij is een echt ochtendmens), dus mocht onze dochter al wakker zijn, dan kan zij bij hem terecht. Hoewel ze inmiddels ook wel op een leeftijd is, dat ze zichzelf prima voor een tijdje kan vermaken.

Hoe ontbijt je in het weekend?
Op zaterdag eet ik meestal niet anders dan anders. Alleen op zondag maken we er vaak wat extra werk van. Meestal eten we dan croissantjes of afbakbroodjes, drinken verse jus d’orange, en maken we er echt een momentje met z’n 3-tjes van.

Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Meestal ben ik op zaterdag buitenshuis met afspraakjes, boodschappen doen, winkelen, etc. Op zondag ben ik meer in-en-om-het huis bezig, en besteed ik veel tijd aan mijn dochter. 

Wat doe jij het liefst in het weekend?
Ik vind het heel leuk om op zondag wat tijd als gezin door te brengen. Ik vind het heerlijk om samen een filmpje te kijken, of gezellig weg te gaan.Verder ga ik heel graag hardlopen; even een uurtje in het bos rennen, daar kan ik zo van genieten !

Wanneer plan jij activiteiten voor het weekend?
Sommige activiteiten staan vaak al maanden vantevoren vast, maar de meeste plan ik pas kort voor of tijdens het weekend zelf.

Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Momenteel volg ik geen studie en ik hoef in het weekend nooit te werken. Wel maak ik wat extra tijd vrij voor mijn blog. Ik maak een planning voor de artikelen die ik de komende week wil plaatsen, en schrijf alvast wat vooruit.

Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Ik ga meestal wel wat later naar bed dan normaal, maar de tijd dat ik het ’s ochtends licht zag worden is al tijden voorbij. Het verschilt per keer maar ik denk dat ik rond uiterlijk 01:00 uur zeker wel in bed lig.

Dit was dan de “It’s weekend tag”. Wat vonden jullie ervan ? Als je hem ook wilt overnemen dan mag dat ! Laat het me weten dan neem ik ook een kijkje op jouw blog.

Fijn weekend allemaal !

2 gedachten over “Tag … It’s weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.