100 dagen verder … hoe staat het met mijn goede voornemens voor 2024 ?

Op 05 januari 2024 deelde ik mijn goede voornemens voor dit jaar; mocht je de post gemist hebben, je vindt ‘m hier : Mijn goede voornemens voor 2024.. Vandaag, meer dan 100 dagen later, vertel ik je de huidige status. Ben je benieuwd of ik daadwerkelijk aan de slag ben gegaan met mijn plannen ? En hoe ik er nu voor sta ? Lees dan snel verder.

€1.378,00 sparen.

De pot is al aardig gevuld, en ik heb ook al meerdere grote bedragen af gestreept. Die € 1.378,- ga ik wel weer halen dit jaar, en de bestemming is ook al bekend : een reis naar Thailand met mijn lieve Sis !

Tarot-kaarten eigen maken.

En ook hierin heb ik mooie stappen gemaakt. Ik heb inmiddels een aanvullende cursus Astrologische Tarot afgerond, en op dit moment ben ik bezig met de laatste loodjes van een schriftelijke opleiding Tarot, die ik verwacht volgende maand af te kunnen sluiten. Ik heb ook al wat live leggingen gedaan, en de ideeen en plannen om “iets” met Tarot te gaan doen, vliegen door mijn hoofd.

Kortom, ik ben lekker aan de slag gegaan, en ik ben er dan ook van overtuigd dat ik dit voor de rest van het jaar vol ga houden.

Hoe staat het met jouw goede voornemens ? Houd jij het een beetje vol ? Ik lees het graag in de comments. Lieve groet, Vera.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.