NEW IN : Adidas Samba.

Hoewel je mij uit kunt tekenen op pumps, draag ik toch ook dagelijks sneakers, en wel tijdens het autorijden, en gedurende het loopje van mijn auto naar kantoor en terug. Omdat mijn VEJA’s inmiddels aan vervanging toe waren, heb ik mezelf in Rome op een stel nieuwe sneakers getrakteerd. En vandaag stel ik ze graag aan je voor !

Tadaaaa, dit zijn ze ! Mijn nieuwe stappers; uitgevoerd in leer, met suede stripes, een rubberen zool, en een kurken binnenzool.

Mijn nieuwe sneakers zijn van het merk Adidas, en het betreft model Samba. Je zult ze vast wel kennen, want deze schoenen zijn momenteel Hip And Happening, en “iedereen” heeft ze. En ja, de hype heeft mij dus ook aangestoken. Een aantal maanden geleden paste ik ze al, maar was ik niet helemaal enthousiast. Maar ja, het is net als met de Uggs, die weigerde ik in de beginjaren ook te dragen, en nu zou ik niet meer zonder kunnen. Dus heb ik mezelf met een paar verwend.

Ik vind het heel fraai dat het Adidas merk op de flap uitgevoerd is in wit, en niet in een opvallende kleur, zoals je zo vaak ziet bij de andere uitvoeringen.

De Adidas Samba is van origine een zaalvoetbalschoen en is in 1950 geïntroduceerd. Naast de coole uitstraling lopen de schoenen vanwege het feit dat ze dus gemaakt zijn om in te sporten, ook nog eens superlekker. De Adidas Samba is verkrijgbaar met een bovenwerk van leer of veganistisch leer. De veganistische variant is gemaakt van synthetisch leer en dus zonder onderdelen van dierlijke oorsprong. Zelf heb ik een leren variant, met suede leren stripes gekocht.

Mijn uitvoering heeft perforaties, een bijzonder details ook, dat hebben niet veel Samba’s.

Ondanks het feit dat “iedereen” op Samba’s loopt, vind ik het zelf heel leuk dat ik geen “standaard” paar heb kunnen scoren, en in die zin dus nog een beetje uniek ben.

Ik kocht mijn Adidas Samba’s (uitvoering Wonder White/Magic Beige/Gum) voor EUR 150.-.

Wat vind jij van de hele Adidas Samba hype ? Ben jij ook al aangestoken ? Ik lees het graag in de comments. Lieve groet, Vera.

Een gedachte over “NEW IN : Adidas Samba.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.