My Weekly Diary #16/2024.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week deed ik het lekker rustig aan, en had ik een onverwachte Feestdag. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Ik start de dag met een live DGM-les Yin Yoga, en hoewel die officieel 45 minuten duurt, doe ik altijd “maar” 30 minuten mee, omdat ik dan op tijd naar mijn werk kan en om 08.30 uur kan starten. Maar vandaag bedenk ik me dat een kwartiertje later op het werk zijn heus geen kwaad kan. We hebben immers flexibele werktijden, dus waar maak ik me eigenlijk druk om ?! Goede vraag … Ik zet dus geen timer, en maak de hele les vol. En het was altijd al een heerlijk zen-begin van de dag, maar nu helemaal. Ik neem me voor dat ik voortaan gewoon de volle duur van de les mee doe.

‘s Avonds zie ik dat de pompoenzaadjes die ik geplant heb, aan het ontkiemen zijn. Ben benieuwd !!

Dinsdag.

Omdat ik vandaag een taaie dag verwacht met een coachingsessie en een pittig gesprek besluit ik mijn dag in alle rust te starten met een opgenomen DGM-les Strong Yoga. De les doet me goed en vol energie en in mijn kracht staand vertrek ik naar kantoor, waar mijn coachingsessie heel goed verloopt en mijn verwachte pittige gesprek niet plaats vindt. Ook helemaal prima … dan niet.

De middag werk ik thuis en ’s avonds doe ik nog wat aan mijn Tarot. Na de feedback op het huiswerk dat ik ingestuurd heb, heb ik vleugels gekregen; ik ben blij dat ik op de goede weg bezig ben.

#trotsopmezelf.

Woensdag.

Mijn parttime dag vandaag besteed ik met uitzondering van mijn ochtendrun in het bos in huis. Wat wil je met dit weer, het regent en hagelt zelfs hier !

Voor de lunch maak ik broodjes smos met kaas, zonder tomaat.

Donderdag.

Totaal onverwacht word ik zodra ik aankom op kantoor verrast met een werkelijk waar prachtig boeket bloemen ter ere van Secretaressedag. En als ik dan ook nog ’s middags getrakteerd word op een lekkere lunch kan mijn dag niet meer stuk. Wat een onverwachte Feestdag is vandaag, genieten !

Er zit zelfs een pioenroos in mijn boeket, ik wist niet dat die er al waren.

Vrijdag.

Als ik thuis kom na een externe afspraak overvalt de vermoeidheid me ineens, en ik besluit dan ook na het eten vroeg naar bed te gaan om te gaan slapen. Voor lezen heb ik geen energie, dus in plaats daarvan start ik met de nieuwe podcast van Lonneke Nooteboom en Leontine Ruiters. Ik moet even wennen aan de stemmen, maar de interactie is heel vermakelijk en dat maakt veel goed.

Zaterdag.

Een heerlijke dag vandaag, met een beetje huishouden, een beetje Tarot, een beetje lezen, en een beetje keuvelen. ‘s Avonds blijft een vriendin van Little Miss C slapen, erg gezellig. Ook binge ik wat afleveringen “Eetstoornissen: maskers af”, op Videoland, gemaakt door Jessica Villerius, wat maakt zij toch prachtige documentaires.

Zondag.

En vandaag is ook een chille dag. Terwijl Little Miss C golfles heeft, loop ik 10 km hard, en de rest van de dag doe ik precies lekker weinig. Heer-lijk !

Vlakbij de golfbaan koop ik de eerste aardbeien van dit jaar. Wat zijn ze lekker !

Komende week heb ik een luxe working lunch gepland staan, en ga ik Koningsdag vieren. Zo veel zin in ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Lieve groet, Vera.

Een gedachte over “My Weekly Diary #16/2024.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.