Money Mindset. Alle centjes helpen.

In mijn weg naar de HonderdDuizendEuro (ik schreef er hier een blogpost over, mocht je ‘m gemist hebben : Money Mindset. Ik word Tonnair !) pak ik elke mogelijkheid om centjes bij elkaar te vergaren aan. En zo heb ik het afgelopen jaar al het losgeld dat ik kreeg in een spaarpot gedaan. Vandeweek zat ie helemaal vol, en heb ik ‘m gecasht !

Er zat 300 in de spaarpot; 1/3 heb ik naar mijn Tonnair rekening gedaan, 1/3 naar mijn gewone spaarrekening, en 1/3 heb ik gebruikt om wat leuks van te kopen. En dat laatste is misschien niet iets wat bij een “echte” Money Mindset past, maar ik wil ook nog gewoon genieten van het leven, en dingen doen waar ik blij van word. En van zuunigheid wordt niemand blij, toch !

Voor de komende tijd heb ik een andere spaarpot in gebruik, en wel een Digitale Spaarpot Met Muntenteller*. Het is superleuk om te zien hoe die optelt, telkens als je er een muntje in doet. Inmiddels staat de teller al op EUR 18,25 en dat door alleen het statiegeld telkens cash uit te laten betalen (en niet van de boodschappen af te trekken). Het is telkens wel een stap, naar de servicebalie te gaan, maar op deze manier spaar ik echt, en anders heb ik wel profijt van een lager bedrag bij de kassa voor mijn boodschappen, maar dat is dan ook het enige. Uiteindelijk wil ik die Ton op mijn spaarrekening hebben staan, en alle kleine beetjes (centjes) helpen !

Spaar jij ook ? En wat doe jij met je statiegeld-geld ? Lieve groet, Vera.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.