NEW IN : JACQUEMUS Le Bambino Long.

Op slag verliefd was ik, toen ik Prinses Amalia ermee zag lopen. Met de keer dat ze ‘m bij zich had, groeide mijn adoratie … en toen ineens, in een opwelling, bestelde ik ‘m online, als cadeau Van Mezelf, Voor Mezelf, voor mijn 48-ste verjaardag. En vandaag stel ik ‘m graag aan je voor, mijn nieuwste trots : mijn JACQUEMUS Le Bambino Long in de kleur Groen !

De unboxing.

Ik bestelde de tas op de officiële JACQUEMUS (dat je uitspreekt als : [Sjaaa-kee-muu]) site. De tas werd in een onopvallende doos bezorgd.
De inhoud van de doos zag er al iets gezelliger uit.
De stofzak is ruim, en aangeraden wordt om Le Bambino daar standaard in te bewaren, als je ‘m niet gebruikt.
En daar issie dan !
De achterkant, met een steekvakje waar je pasjes/kaartjes/geld in kunt doen.
Wat ik zo fraai vind, is dat de onderkant beschermd wordt door de kanten van de tas, zodat deze niet snel zal beschadigen.
De sluiting is een magneet, en kijk eens hoe fraai de afwerking en het stiksel is !

Le Bambino is van leer, heeft goudkleurig hardware, en de schouderriem is niet verstelbaar/afneembaar. De breedte is 28 cm, en de diepte 6,5 cm. De binnenkant van de tas bestaat uit 1 compartiment met een steekvakje. De tas is groot genoeg om mijn necessities (autosleutel, lipstick, card holder, zonnebril, iPhone, Smint) in te doen.

Ik had mijn nieuwe tas nog nooit vastgehouden, nog nooit in het echt gezien, dus het was een enorme gok, ook qua kleur, maar wat ben ik er blij mee. Reken maar dat ik flink ga shinen, de komende tijd. Ik ben er zo blij mee !

Wat vind jij van mijn nieuwe tas ? Ik lees het graag in de comments. Liefs, Vera.

3 gedachten over “NEW IN : JACQUEMUS Le Bambino Long.

  1. Mooie tas vooral de kleur! Ed heeft een wollen trui in deze kleur. Ik vind tassen altijd wel mooi bij anderen maar heb er zelf ‘maar’ 2 een Liebeskind voor de winter en een kleinere Radley tas voor lente- en zomer. Koop dan ook meestal ‘veilige’ kleuren donkerbruin, zwart of donkerblauw. Ik rijd geen auto en op de fiets heeft zo’n mooie tas veel te veel te lijden en ik zou ‘m dus in de kast laten staan. Als ik mocht kiezen zou ik graag een Hermès Kelly bag willen hebben in grasgroen of oranje. Fijn weekend!

    Like

  2. Groot gelijk dat je jezelf een mooie tas cadeau doet voor je verjaardag! 🙂 Geniet er van! Ik draag zelf eigenlijk altijd dezelfde tas: een felblauwe van Freitag. Ik ben meer een handige-tasmeisje zeg maar, ik wil mijn tas over mijn borst kunnen dragen. Maar die kleur van jouw tas, wauw! 😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.