My Weekly Diary #20/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was het weer lekker hectisch op kantoor, had ik volop quality-time met mijn geliefden, en bevond ik me in Parijse sferen. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Een lange werkdag vandaag … ik ben al om 07u47 op kantoor, vlieg van de ene meeting naar de andere, en tussendoor doe ik een poging om mijn werk gedaan te krijgen. Busy Business Woman style, pfff.

En-passant trakteer ik op Tiny Tony’s op kantoor.

Dinsdag.

En vandaag is in één woord Hectisch. Ik vlieg van hot naar her, notuleer me een slag in de rondte, en speel koffiejuf en psycholoog naast mijn gebruikelijke werkzaamheden. Maar … ik kan wel relatief op tijd uitloggen, en dat is heel fijn, ook omdat vandaag mijn laatste werkdag van deze week is !

U had lunch besteld?!

Woensdag.

Een superleuke dag, want ik ben vandaag met mijn lieve Sis op de Libelle Zomerweek !

Gelukkig is het droog !

Ik slaag leuk met een nagellak in de kleur koraal, een tangle-tekenen-basisset, een abonnement op de Eva (met een schoudertas van Zebra als cadeau), en een Lash Extender-set.

Donderdag.

Little Miss C is uit logeren, en Mr C en ik besluiten er samen een dagje op uit te gaan. We vertrekken naar ons geliefde Domburg, waar we heerlijk borrelen, wat shoppen, en een hapje eten. Genieten !

We dineren bij Restaurant Het Badpaviljoen, en uiteraard neem ik de gamba’s.

Vrijdag.

Vandaag blijf ik voor de verandering eens een dagje in en om het huis. Ik doe wat schrijfwerk, clean mijn huis een uurtje of wat, handletter een verjaardagskaart, lees een paar hoofdstukken in mijn boek Our King, over Charles III, maak een grote pan aspergesoep, en ik vertrek ook nog even op de fiets naar het bos voor een heuveltraining. A day well spent dus !

Mijn staandoel haal ik niet vandaag, maar voor de rest is het een mooie actieve dag.

Zaterdag.

En vandaag staat een dagje Gouda op het programma. Ik heb voor mijn verjaardag de befaamde Emily in Paris High Tea geboekt, en mijn vriendin en ik besluiten eerst even de stad in te gaan. En wat een goed idee is dat; Gouda centrum ziet er erg knus en gezellig uit, en de hele sfeer van dit stadje spreekt me aan. Erg gemoedelijk. En dat geldt ook voor de High Tea. We genieten van de knusse ambiance en van de hapjes en aansluitend kletsen we nog even door met een gezellige borrelplank als tegenhanger voor alle zoetigheid. Met een food baby keer ik terug thuis …

De tafelschikking.

Zondag.

En vandaag is weer een lekker relaxed dagje, met de standaard zondag-dingen als huishouden, bloggen, en sporten. ‘s Avonds steken we de BBQ aan.

De eerste 85-er in aanloop op de DamTotDam2023 is in the pocket !

Komende week heb ik naast de standaard dingen een afspraak gepland om mijn hardloophouding en -techniek te laten onderzoeken. Spannend ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

7 gedachten over “My Weekly Diary #20/2023.

  1. Leuke afwisselende week had je; zou met een vriendin naar de zomerweek gaan maar helaas moest ik afzeggen door zorgen over mijn moeder (onverwachts ziekenhuisbezoek). Gelukkig iemand blij kunnen maken met het kaartje. En ja Gouda is leuk wij vierden de verjaardag van Ed in Gouda een paar weken geleden. Fijne week!

    Like

  2. Wat een fijne week! Die gamba’s zien er geweldig uit! Ik ga binnenkort ook voor de eerste keer naar Gouda, fijn om te lezen dat het er een gezellig stadje uitziet!

    Like

  3. Ik ben weer terug van vakantie en begin nu aan mijn laatste werkweek. Leuke week had je. Ik vind zo’n high-tea ook leuk maar eigenlijk eet je altijd te veel inderdaad haha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.