My Weekly Diary #19/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week vertoonde mijn humeur pieken en dalen, leerde ik een nieuwe makeup-routine, en voelde ik me ont-zet-tend jarig. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Laat ik er kort over zijn; vandaag is niet mijn dag. Ik word wakker na een naargeestige droom, en het gevoel dat ik aan die droom over houd, houdt de hele dag aan. Gelukkig heb ik het op kantoor druk, dus afleiding genoeg, maar na het avondeten en wat huiswerkbegeleiding van Little Miss C geef ik er de brui aan. Met een warm bad, een goed boek en een lekkere geurkaars keer ik even in mijn eigen bubbel. Hopelijk ben ik morgen weer mijn gezellige zelf.

Gelukkig voor mijn pesthumeur loopt mijn meeting ook nog eens uit tot 18u45 …

Dinsdag.

Als de wekker om 05u45 gaat voel ik me een stuk beter dan gister gelukkig ! Ik spring dan ook met een goed humeur uit bed om enthousiast mee te doen met het DGM-lesje Kracht met Gewichten om 06:00 uur. En na mijn ochtendroutine stap ik snel in de auto; ik moet op tijd op kantoor zijn, mijn eerste meeting start al om 08:30 uur. Daarna is het tijd om mijn co-collega bij te praten die van vakantie is teruggekomen. Rond 13 uur zijn we helemaal bij en en stap ik met een goed gevoel in de auto; de rest van de middag neem ik vrij om een paar overuurtjes te compenseren. Ik ga naar de stad waar ik een lekker koffietje drink en wat kleine dingen shop, en dan ga ik via de HEMA waar ik mijn verjaardags tompouce ophaal naar huis.

Mr C heeft ervan genoten 😉

Woensdag.

De 80 mins run in aanloop op de DamTotDamLoop is in the pocket en ik ga nu doorbouwen naar 85 mins.

Een productieve ochtend met 2 uurtjes verslagen uitwerken, en aansluitend een 80 mins-run. En daarna is het tijd voor ontspanning ! We gaan met z’n 3-tjes (verlaat) birthday shoppen voor Little Miss C, en uiteraard combineren we dat met een lekkere lunch, een borrelplank, en een etentje buiten de deur. En oh ja, we kochten Nike SB Bubble Gum’s voor Little Miss C (en een paar Nike Dunk Low Retro “Panda” voor mij) .

Donderdag.

Een superfeestelijke dag vandaag want ik ga mijn b-day alvast vieren met mijn lieve Sis. We starten met een feestdiner inclusief ballon, vuurwerk, gezang én een PR bij ‘t Zusje, en daarna volgen we een workshop make-uppen waar we enorm in de watten worden gelegd, en we allerlei make-up hacks leren. Wat een heerlijke avond en een super verjaardagscadeau was dit !

Nooit meer klontenmascara voor mij !

Vrijdag.

Na een korte nacht (ik was 02:00 u thuis) is het een flink staaltje zelfdiscipline dat ik aan de dag moet leggen als de wekker gaat. Maar wat voelt dat goed zeg, als ik om 08:20 uur klaar ben met mijn uurtje ochtendzwemmen.

Helaas is het heerlijke gevoel maar van korte duur, want als ik inlog op mijn werk laptop word ik geconfronteerd met een onaangename berg (dubbel) werk. Als ik in de loop van de ochtend vervolgens een fiks aantal onnodige kolen uit het vuur moet halen, schiet het me volledig verkeerd en het is reden voor mij om mijn laptop dicht te klappen en even een break te nemen. Ik maak een wandeling met Mr C en daarna botvier ik mijn frustratie op het maken van een grote pan aspergesoep, volgens mijn vaste recept (mocht je ‘m ook eens willen maken, je vindt ‘m hier: Simpel recept voor een smakelijke aspergesoep). Soep helpt altijd, tenminste bij mij wel, ik vind zo’n kopje soep altijd wel iets geruststellends hebben.

Je snapt dat ik mijn werkdag niet langer dan noodzakelijk maak, en ’s avonds heb ik gelukkig wat afleiding in de vorm van schooltoneel. Een moderne variant van Romeo & Julia wordt opgevoerd bij Little Miss C op school : Romy & Julia. Een verhaal over vertrouwen, loslaten, raad vragen, hoop en wanhoop, jezelf ontdekken, en vrijheid. Volledig in elkaar gedraaid door de leerlingen van de derde graad, erg knap.

Zaterdag.

Een paar uurtjes huishouden, en daarna vertrek ik even naar de stad, wat kleine boodschapjes doen. Little Miss C slaapt bij een vriendin, dus Mr C en ik hebben het rijk alleen. We besluiten ’s avonds lekker te gaan bbq-en (de eerste keer dit jaar), onder het genot van een groot glas champagne. Gewoon, omdat dat kan. Én omdat vandaag de laatste dag is dat ik 47 ben. Morgen ben ik natuurlijk jarig !

BBQ en Champagne, een prima combi als je het mij vraagt !

Zondag.

Ontbijtje op bed.

De dag start met een verjaardagsontbijtje op bed, en daarna maak ik me op om mee te gaan doen aan een hardloopwedstrijd bij ons in het dorp. Het betreft een run van 10km en ik heb er de vaart in; mijn trainingen van de afgelopen tijd beginnen al vruchten af te werpen, want ik eindig in 1:01:11, een tempo dat ik in tijden niet gelopen heb.

‘s Avonds gaan we gezellig eten bij Loetje, en krijg ik ook nog de Rituals Summer of Joy cadeau. Wat een verwennerij !

Ik maakte gelijk het eerste pakje open; een home spray in mijn lievelingsgeur zat erin !

Komende week heb ik weer een aantal leuke dingen op het programma staan ! Zo ga ik naar de Libelle Zomerweek, en ga ik genieten van een Emily in Paris Afternoon Tea. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

2 gedachten over “My Weekly Diary #19/2023.

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn zo’n taartje op bed en die Rituals ‘advents’kalender voor de zomer! Wist niet dat dat bestond.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.