My Weekly Diary #16/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week vinkte ik Lutterade van mijn Travel Bucket List, deed ik mijn eerste training voor de Dam Tot Damloop, en verdiende ik een centje bij. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

En ik mag weer aan het werk na mijn weekje London. Maar niet voor lang, morgen ben ik namelijk weer vrij (een dagje compensatie van mijn overuren, de afgelopen tijd), en woensdag natuurlijk ook (standaard part-time dag). Ik werk mijn 165 achterstallige e-mails en andere achterstanden weg, zet het een en ander in werking, en rond een uur of 18:30 uur kan ik met een gerust hart uitloggen. Donderdag weer een (werk-)dag. ’s Avonds rommel ik wat in huis, help ik Little Miss C met haar huiswerk, en zoek ik alvast wat spullen uit voor zondag, als we op een rommelmarkt in de buurt staan om wat oude huisraad en oud speelgoed te verkopen.

‘s Avonds start ik met het herlezen van Café Morgen. Ik had het boek al uit, maar nu met de lezersvragen erbij besef ik me dat mijn leesstijl tekort heeft geschoten. Ik kan namelijk niet op alle vragen antwoord geven. Misschien vraagt dit wel om een andere leesstijl, ik weet het niet. Maar wat ik wél weet, is dat ik het heel erg leuk vind om op deze manier een boek (dat ik waarschijnlijk anders nooit gekozen zou hebben) zo te lezen en eigen te maken .

Kroegpraat Boekenclub Part 1.

Dinsdag.

En vandaag werk ik dus niet, maar heb ik lekker een extra dag vrij. En ik besluit deze te benutten door een punt van mijn 47-List af te werken, t.w. nummer 4. In plaats van het gooien van een fysieke dartpijl gebruik ik een online generator, en daar komt de spannende plaats Lutterade-Geleen uit. En komt dat even mooi uit; deze plaats ligt op 22 km. afstand van Maastricht, dus ik besluit gelijk punt 12 ook af te werken. En als ik dan toch in de buurt ben, ga ik natúúrlijk ook even shoppen in Designer Outlet Shopping | Maasmechelen Village. Je leest het wel, ik maak er een gezellig dagje van !

Ik at overheerlijke Kruisbessenvlaai bij De Bisschopsmolen, en voor Mr C en Little Miss C nam ik een stuk mee naar huis.

Woensdag.

Mijn part-time dag vandaag start ik met een 10 km.-run en als ik thuis kom hak ik de knoop door : ook dit jaar ga ik weer mee doen met de Dam Tot Damloop. Ik schrijf me dan ook gelijk in, ik heb er zin in weer hard te gaan trainen om topfit aan de start te verschijnen!

Dare To Share @De Beren. Onze ogen waren groter dan onze magen, maar wat was het lekker.

‘s Middags is het weer tijd voor Ladies Night met Little Miss C. We eten een hapje bij de Beren en aansluitend gaan we naar de superleuke film Zomer in Frankrijk.

Donderdag.

Nou. Dat ik twee dagen afwezig ben geweest, is goed te merken, pfff ik word afgestraft met een sh*tload aan werk. Niet. Te. Doen. Maar goed, ik ploeg gestaag door mijn workload, ga einde werkdag even naar Shoeby voor de launch van de Lonneke Nooteboom Style Your Day zomercollectie, en na het eten log ik thuis nog even in. En dan ben ik gelukkig weer bij, dat geeft me een wat rustiger gevoel.

De afwerking, de stoffen, de details. Het zijn weer allemaal pareltjes … ik verlaat de winkel met de Kaftan jurk in het groen én in het zwart.

Vrijdag.

Een rustige (thuis-)werkdag vandaag. ’s Ochtends ben ik alleen, en kan ik lekker doorknallen, en ’s middags kan ik op tijd mijn laptop uitzetten. Ik vertrek naar het tuincentrum waar ik wat plantjes koop, zodat we er gezellig bij zitten als het mooie lenteweer er hopelijk eens aan komt !

Ik koop een grote hanging basket met een aardbeienplant, en verder een grote Madelief, geraniums en wat andere losse plantjes in de kleur wit.

‘s Avonds meldt Little Miss C dat ze bij een vriendin wil blijven eten, en Mr C en ik maken direct van de gelegenheid gebruik en gaan gezellig samen uit eten !

Zaterdag.

Een lekker lummeldagje vandaag, met een paar uurtjes diamond-painten, de schrijnende docu “Kees Vliegt Uit” en mijn eerste hardlooptraining voor de Dam Tot Dam : 80 minuten lange duurloop.

De eerste training voor de Dam Tot Damloop is een feit !

‘s Avonds houden we ons wekelijkse Tapasavondje en kijken we onder het genot van pannenkoeken naar Pirates of The Caribbean. Het is een van mijn lievelingsattracties in Disneyland, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de film nog nooit gezien had.

Zondag.

En vandaag staan Little Miss C op een rommelmarkt met oude huisraad en oud speelgoed. We verkopen goed, en gaan met een kleinere hoeveelheid dozen, en een lekker zakcentje naar huis !

Onze kraam.

Komende week hoef ik maar 2 dagen te werken, mag ik mijn ski’s weer onderbinden, en ga ik naar het Top Of The Mountain concert van Eros Ramazzotti ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

5 gedachten over “My Weekly Diary #16/2023.

 1. Leuk de Dam tot Dam loop ik deed in 2005 mee. Heb nu de conditie van een natte krant:-) Heerlijk die (echte) vlaaien dat is toch heel iets anders dan Multi vlaai. Nog iets gekocht in Maasmechelen? Heerlijk vooruitzicht weer een paar dagen weg. Ging naar de begrafenis van de buurman van mijn moeder. Verdrietig maar prachtig door alle bloemen. De familie had iedereen gevraagd om tulpen, narcissen of hyacinten mee te brengen. Zaterdag mijn moeder meegenomen voor een lunch in Amersfoort maar helaas moesten we na 15 minuten naar binnen omdat het begon te stortregenen. Fijne week en geniet van je concert!

  Like

  1. Ahh wat een bloemenpracht zal dat geweest zijn bij de begrafenis; zal ook heerlijk geroken hebben, net Klein Keukenhof 🙂
   Uiteraard ben ik niet met lege handen weggegaan uit Maasmechelen, Ik ben leuk geslaagd bij Kusmi Tea, en heb een prachtig oogschaduwpallette gekocht van Too Faced. Fijne week weer Ilona xx

   Like

 2. Al met al een prima weekje toch? Jammer altijd dat als je even vrij of afwezig bent geweest je gelijk een achterstand moet wegwerken, heel herkenbaar. Veel plezier komende week.

  Geliked door 1 persoon

 3. Drukke week heb je er op zitten! Of zo lijkt het toch. Ik zou bijna geen vakantie nemen omdat ik dan alles in moet halen maar dat is ook niet echt gezond natuurlijk :p
  Veel plezier met Eros!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.