100 dagen verder … hoe staat het met mijn goede voornemens voor 2023 ?

Op woensdag 11.01.2023 deelde ik mijn goede voornemens voor dit jaar; mocht je de post gemist hebben, je vindt ‘m hier : Mijn goede voornemens voor 2023.. Vandaag, 100 dagen later, vertel ik je de huidige status. Ben je benieuwd of ik daadwerkelijk aan de slag ben gegaan met mijn verbeterpunten ? En hoe ik er nu voor sta ? Lees dan snel verder.

Afvallen door te minderen met toegevoegde suikers.

Waar ik voorheen bijna dagelijks iets zoets in mijn mond stopte, is dat daadwerkelijk minder geworden. Heel veel kilo’s ben ik nog niet afgevallen, maar ik voel me wel minder “dik”, en loop mijn heup-area minder te camoufleren met sjaals of jasjes. En dat is wat ik uiteindelijk beoogde. (En nee, ik vier dit niet, zoals de foto bij deze post wellicht doet vermoeden, met een flinke taart ;-)).

€1.378,00 sparen.

Ik heb al meerdere grote bedragen af mogen strepen, en de pot is al aardig gevuld. Die € 1.378,- ga ik zonder al te veel moeite wel halen dit jaar !

Kortom, ik heb mijn voornemens al lekker geintegreerd in mijn dagelijkse leven, en ik ben er dan ook van overtuigd dat ik ze voor de rest van het jaar vol ga houden.

Hoe staat het met jouw goede voornemens ? Houd jij het een beetje vol ? Ik lees het graag in de comments. Liefs, Vera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.