Mijn Random Favorieten van het moment.

De titel zegt het al, vandaag ga ik wat random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledige blog aan zou besteden, maar die ik toch heel fijn vind. Hier komen ze (in willekeurige volgorde) :

Lindsay Stirling.

1 woord : kip-pen-vel. Luister zelf maar eens naar haar prachtige vioolmuziek, dan weet je wat ik bedoel.

Bolero Cosmetics Bronzing Poeder.

Ik zag het product op de Margriet Winterfair, en waar ik eerst nog een beetje sceptisch was omdat ik het resultaat niet goed zag met de tl-verlichting, ben ik nu superblij dat ik me heb over laten halen. Want dit poeder zorgt voor een stralende sun kissed skin, en dan heel natuurlijk. Afhankelijk van mijn dagvulling breng ik het aan met of zonder onderlaag van foundation, maar telkens zorgt het voor een bruine glow, zonder masker-effect. En mocht jij het ook willen proberen; ik zag dat het ook online te koop is : Bolero Bronzing Powder*. Zelf betaalde ik EUR 20,00 voor dit product.

Rituals The Ritual of Karma wasmiddel.

Los van de prachtige fles, vind ik de waskwaliteiten en de geur ontzettend lekker. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik niet elk wasje hiermee was; ik doe alleen de speciale stukken. Zo blijft de geur van het wasmiddel speciaal, en qua prijskaartje wordt het me anders ook te gortig (een fles fijnwasmiddel 750 ml. kost EUR 15,90).

AH eco toilet reiniger citroen.

Dat ie EU Ecolabel gecertificeerd is, en effectief z’n werk doet, moge duidelijk zijn. Dat zijn 2 harde eisen die ik aan elk schoonmaakmiddel stel, dus daarom is dit product niet favoriet. Het is de geur van deze toilet reiniger die het ‘m doet. Die is zo lekker, ik ben bijna geneigd na ieder toiletbezoek weer een kneepje in de pot te doen ! Een fles koop je voor EUR 1,75 bij Albert Heijn.

Telefoon stand.

Niks geen gesodemieter meer om mijn iPhone strategisch neer te zetten, in de hoop dat ie dan niet omvalt. Ik kan deze metalen desktop cell phone holder namelijk aanpassen qua hoek, en tevens kan ik mijn iPhone zowel horizontaal als verticaal plaatsen, terwijl ie tegelijkertijd oplaadt. Ik kan me niet meer voorstellen hoe ik het voorheen zonder deze verstelbare houder deed. En ik vind ‘m in de rose gouden kleur er ook nog mooi uitzien ook. Ik kocht ‘m bij Miniso voor EUR 6,00.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment.  Heb jij onlangs nog een nieuwe favoriet ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers ! Liefs, Vera.

2 gedachten over “Mijn Random Favorieten van het moment.

  1. Als we het dan toch over schoonmaak- en wasmiddelen hebben Ecover heeft ook een zalig ruikende toiletreiniger te koop bij de Appie (Den&Munt). Werking ook prima. Van Rituals kreeg ik een sachet wasmiddel cadeau (Sakura) heerlijk. Ik deed Amy’s mandje ermee in de was en nu ruikt zij heerlijk naar Sakura:-). Luister de laatste weken graag naar muziek van Pärt en Einaudi. Ed bracht uit Sicilië een klein flesje wasparfum mee ook zalig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.