04.04.2023: dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ uurtje zwemmen ♥ Panda Detox ♥ de geur PEACE van Bath&BodyWorks (ruikt naar iced raspberry bellini) ♥ lekker lang in bad liggen ♥ mijn lieve volgers ♥ productieve en energieke ochtenden (door mee te doen aan DGM) ♥ Dürüm Döner met knoflooksaus ♥ naar Disneyland Paris ♥ champagne ♥ mijn nieuwe Disneyland Paris 30 years of magic mok uit de Starbucks You-Are-Here-collection ♥ mijn nieuwe Nijntje-Bingo-etui ♥ de Anderhalf Uur met z’n Drietjes ♥ paastakken versieren ♥ 20:59 ♥ +2 ♥ de zachtheid van mijn Koala Hug handdoekenset ♥ mijn nieuwe gezichtsroutine (en hoe mijn huid erop vooruit gaat) ♥ meedoen aan de Kroegpraat Boekenclub ♥ lekker in m’n up keuvelen ♥ shopping therapy ♥ verbinding voelen ♥ zomertijd ♥ lenteweer ♥ business opportunities ♥ bollenvelden ♥ gezelschapsspelletjes doen ♥ de rust die ik ervaar ♥ new beginnings ♥ Monster ♥ budget shoppen ♥ de bloeiende bloesemboom in mijn woonwijk ♥ het diamond-paint kuikentje ♥ Hello Kitty kwartetten ♥ Hockeyvaders ♥ Kusmi Tea AquaRosa ♥ R. Kelly’s The World’s Greatest ♥ Hollandse aardbeitjes ♥ eternal pool.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.